Има ли форумът футболен отбор?

Прескочи до:

Подсилвам атаката, а ако направим отбор за участие във форумната лига ще се погрижа и за физическата подготовка ;)

Идеята е хубава и си заслужава поне да опитаме. Виждам, че доста форуми участват, дори такива, които сами по себе си са далече от спорта. А както се вижда по-горе, ние разполагаме и с кондиционни треньори. :)

Не съм напълно сигурен за подхода обаче. Прави ми впечатление, че организирането и участието започва и свършва между феновете (поправете ме, ако греша). Ние като име / медия може да подкрепим отбора с каквото е необходимо, но дали е най-разумно ние самите да го организираме, след като едва ли сме тези, разбиращи най-много от футбол?

29.07.11
16:40

Опа , за сега сме 5 човека с Oranje. Айде , който иска да пише тука.

29.07.11
17:05

Ако се организирате съм с вас. Играл съм в няколко лиги и доста от бирените турнири ;). Предпочитам да играя защитник.
Относно организацията мисля, че ще е по-добре екипа на bb-team да я направи, защото както Димитър отбеляза, иначе само си джафкаме във форума ;).

29.07.11
19:25

Да , няма никакъв проблем стига да искат и да има желаещи разбира се.

29.07.11
21:26

1.yakiya
2.Димитър Михайлов
3.Martin Tomov
4.inception
5.Oranje
6.Toma Tomov
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Ако някой от списъка съм го добавил без да иска ,да казва. А колегите ,които са писали Февруари-Март как да ги уведомим че сме се активизирали? На лични ли?

31.07.11
10:13

Опа събрахме половината отбор. А момчетата , които са писали преди се надявам да видят темата и да се включат и те , както и всеки друг който има желание.

03.08.11
10:39

Повечето турнири са по 6 човека-вратар+5, така че ни трябват минимум 9 и то поне един да е вратар. Ако решим да се пускаме във форум лигата-там играят вратар+7/8 и  трябват поне 12 човека. Относно организацията-мисля, че ще е добра реклама за bb-team, а за парите не вярвам някой да се стиска да даде 5лв за спорт веднъж на седмица(аз ритам поне 2 пъти на седмица на платени игрища и това са най-добре похарчените ми пари :) ).

03.08.11
13:03

точно на същия хал съм и аз. Работния ми ден минава с мисълта ,че довечера съм на мачле.

08.08.11
07:49

Момчета , няма ли други желаещи за футболен отбор ???

08.08.11
11:17

И аз от октомври месец съм в София като студент. Мога да се включа. Тъкмо съм във форма от турнира на Ариана. Само че всяка събота/неделя ли има мачове?

17.08.11
15:35

Хайде няма ли нови желаещи да се присъединят към нас ???

18.08.11
10:52

Вижте желаещи има и ще има, пък и всеки може да доведе някой познат, който да почне да пише във форума, за да отговаря на изискванията на лигата. Но някой трябва да се заеме с организацията!

Момчета, от опит да ви кажа - ако желаете да участвате, гледайте да имате поне 14-15 човека регистрирани. Всеки си има задължения, така че такава бройка ще ви осигури събиране за мачовете :) Ако имате нужда от някаква помощ като информация, казвайте, ще гледам да помогна :)

Поздрави

10.09.11
16:38

Я, изпуснал съм лятното активизиране на темата... Така като гледам ще изпуснем началото и на този сезон, но за следващия може да се съберем. Тъкмо някой може да доведе някой свой приятел във форума, за да натрупа необходимото време от регистрацията си... А с тези, които са изявили желание преди време, а сега не са много активни във форума, според мен по-добре на лични да се комуникира, защото и аз за малко да пропусна темата... За korpusito специално мисля, че все още е навит да участва, но все пак ще говоря с него...

10.09.11
22:08

Аз съм навит все още , ако нещо се измисли пишете.

11.09.11
14:21

Никога не съм тренирал или играл професионално , но преди ритах г/д .. скоро време не съм играл ама той ” таланта ” нали не се забравя (giggle)  така,че +1

Новият сезон вече започна :) За другата година ако желаете да се активизирате - хубаво е до НГ да направите връзка с ръководството на Лигата :)

02.07.12
16:00

Случайно попаднах на статия в един сайт, че току що е приключил сезона във форумната лига и се сетих за бледите ни опити да съберем отбор от форума... Не знам дали не е късно тепърва да започваме да се събираме де, гледам колегата над мен е казал, че е хубаво до нова година да сме се свързали с ръководството на лигата... Така или иначе, дайте да видим дали тази година ще има поне 12 човека, преди гледам сме се събрали 6-7 човека, ако сега има още горе долу толкова нови желаещи трябва да се опитаме да се свържем с тях в случай, че вече не са редовни във форума...

02.07.12
16:12

От мен имате едно много сериозно попълнение. Ще следя темата :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1