29.07.11
16:01
Подсилвам атаката, а ако направим отбор за участие във форумната лига ще се погрижа и за физическата подготовка ;)
29.07.11
16:29
Идеята е хубава и си заслужава поне да опитаме. Виждам, че доста форуми участват, дори такива, които сами по себе си са далече от спорта. А както се вижда по-горе, ние разполагаме и с кондиционни треньори. :)
Не съм напълно сигурен за подхода обаче. Прави ми впечатление, че организирането и участието започва и свършва между феновете (поправете ме, ако греша). Ние като име / медия може да подкрепим отбора с каквото е необходимо, но дали е най-разумно ние самите да го организираме, след като едва ли сме тези, разбиращи най-много от футбол?
29.07.11
16:40
Опа , за сега сме 5 човека с Oranje. Айде , който иска да пише тука.
29.07.11
17:05
Ако се организирате съм с вас. Играл съм в няколко лиги и доста от бирените турнири ;). Предпочитам да играя защитник.
Относно организацията мисля, че ще е по-добре екипа на bb-team да я направи, защото както Димитър отбеляза, иначе само си джафкаме във форума ;).
29.07.11
19:25
Да , няма никакъв проблем стига да искат и да има желаещи разбира се.
1.yakiya
2.Димитър Михайлов
3.Martin Tomov
4.inception
5.Oranje
6.Toma Tomov
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Ако някой от списъка съм го добавил без да иска ,да казва. А колегите ,които са писали Февруари-Март как да ги уведомим че сме се активизирали? На лични ли?
31.07.11
10:13
Опа събрахме половината отбор. А момчетата , които са писали преди се надявам да видят темата и да се включат и те , както и всеки друг който има желание.
03.08.11
10:39
Повечето турнири са по 6 човека-вратар+5, така че ни трябват минимум 9 и то поне един да е вратар. Ако решим да се пускаме във форум лигата-там играят вратар+7/8 и трябват поне 12 човека. Относно организацията-мисля, че ще е добра реклама за bb-team, а за парите не вярвам някой да се стиска да даде 5лв за спорт веднъж на седмица(аз ритам поне 2 пъти на седмица на платени игрища и това са най-добре похарчените ми пари :) ).
точно на същия хал съм и аз. Работния ми ден минава с мисълта ,че довечера съм на мачле.
08.08.11
07:49
Момчета , няма ли други желаещи за футболен отбор ???
08.08.11
11:17
И аз от октомври месец съм в София като студент. Мога да се включа. Тъкмо съм във форма от турнира на Ариана. Само че всяка събота/неделя ли има мачове?
17.08.11
15:35
Хайде няма ли нови желаещи да се присъединят към нас ???
18.08.11
10:52
Вижте желаещи има и ще има, пък и всеки може да доведе някой познат, който да почне да пише във форума, за да отговаря на изискванията на лигата. Но някой трябва да се заеме с организацията!
10.09.11
14:58
Момчета, от опит да ви кажа - ако желаете да участвате, гледайте да имате поне 14-15 човека регистрирани. Всеки си има задължения, така че такава бройка ще ви осигури събиране за мачовете :) Ако имате нужда от някаква помощ като информация, казвайте, ще гледам да помогна :)
Поздрави
10.09.11
16:38
Я, изпуснал съм лятното активизиране на темата... Така като гледам ще изпуснем началото и на този сезон, но за следващия може да се съберем. Тъкмо някой може да доведе някой свой приятел във форума, за да натрупа необходимото време от регистрацията си... А с тези, които са изявили желание преди време, а сега не са много активни във форума, според мен по-добре на лични да се комуникира, защото и аз за малко да пропусна темата... За korpusito специално мисля, че все още е навит да участва, но все пак ще говоря с него...
10.09.11
22:08
Аз съм навит все още , ако нещо се измисли пишете.
11.09.11
14:21
Никога не съм тренирал или играл професионално , но преди ритах г/д .. скоро време не съм играл ама той ” таланта ” нали не се забравя (giggle) така,че +1
11.09.11
15:05
Новият сезон вече започна :) За другата година ако желаете да се активизирате - хубаво е до НГ да направите връзка с ръководството на Лигата :)
02.07.12
16:00
Случайно попаднах на статия в един сайт, че току що е приключил сезона във форумната лига и се сетих за бледите ни опити да съберем отбор от форума... Не знам дали не е късно тепърва да започваме да се събираме де, гледам колегата над мен е казал, че е хубаво до нова година да сме се свързали с ръководството на лигата... Така или иначе, дайте да видим дали тази година ще има поне 12 човека, преди гледам сме се събрали 6-7 човека, ако сега има още горе долу толкова нови желаещи трябва да се опитаме да се свържем с тях в случай, че вече не са редовни във форума...
02.07.12
16:12
От мен имате едно много сериозно попълнение. Ще следя темата :)