10.09.11
02:04
Здравейте,
Ходих на фитнес 1 година три пъти в седмица,бяха ми направили програма и аз я спазвах като за начинаещ,казаха ми че трябва да кача поне 4-5 кг от нея за 2-3 месеца,изпълнявах я точно 3 месеца и повярвайте ми никакъв ефект,дори бях свалил кг.Относно режим на хранене и такъв спазвах,но пак не ставаше нищо,колкото и да ям,каквото и да ям,не помога не става не мога да кача кг.
Моля Ви помогнете кажете ми какво да направя,знам за креатина,че е добър,но не ми харесва това,че след като спра тренировки (примерно) всичко ще изчезне дори,водата която е била в мускулите ще овиснат рацете и т.н,моля Ви дайте своите мнения и ми помогнете в това мое начинание.
Аз съм на 17г ,висок съм 1,91см,а тежа едва 70кг(повярвайте ми доста съм слаб и дори изглежда грозно ).
Благодаря на всички предварително !!
10.09.11
02:18
Мен ми е интересно какви са били тези хранителни и тренировъчни режими ? Също и кой ти ги е изготвял ? Би ли споделил :)
10.09.11
02:26
казано от Rasengan94 на 10.09.11, 02:18:
Мен ми е интересно какви са били тези хранителни и тренировъчни режими ? Също и кой ти ги е изготвял ? Би ли споделил :)
Ами във фитнеса който е треньор той ми я даде програмата и режима за хранене.Бях много ядосен,че полагах толкова усилия и нищо не ставаше и съм изхвърлил всичко и не мога да ти кажа от какво точно се състоеша програмата..
10.09.11
07:21
да, тренировките са ясни - той ти показвал и ти шарана без да се интересуваш много много какво правиш даваш смело газ напреде... не вложиш ли мисъл в това което правиш... няяя стане ;)
ама за храненето ?! я напиши как се хранеше през това време.
10.09.11
09:31
НЕ си опитал всичко, повярвай. И добавки не ти трябват, по-добре е тялото ти да привикне към режим на растеж с натурални източници на вещества. Сподели тренировките и храненето, мисля си, че в него има грешка и то голяяяма.
10.09.11
09:37
казано от Tedo Stamenov на 10.09.11, 02:04:
Здравейте,
Ходих на фитнес 1 година три пъти в седмица,бяха ми направили програма и аз я спазвах като за начинаещ,казаха ми че трябва да кача поне 4-5 кг от нея за 2-3 месеца,изпълнявах я точно 3 месеца и повярвайте ми никакъв ефект,дори бях свалил кг.Относно режим на хранене и такъв спазвах,но пак не ставаше нищо,колкото и да ям,каквото и да ям,не помога не става не мога да кача кг.
Моля Ви помогнете кажете ми какво да направя,знам за креатина,че е добър,но не ми харесва това,че след като спра тренировки (примерно) всичко ще изчезне дори,водата която е била в мускулите ще овиснат рацете и т.н,моля Ви дайте своите мнения и ми помогнете в това мое начинание.
Аз съм на 17г ,висок съм 1,91см,а тежа едва 70кг(повярвайте ми доста съм слаб и дори изглежда грозно ).
Благодаря на всички предварително !!
Виждам, че можеш да пишеш, съответно би означавало, че можеш и да четеш, а не си чел!
След приказките ти за “Овисване на ръцете” съм убеден, че някой ти е казал да пиеш нещо си, ти не си направил труда да прочетеш какво ти е казал някой и си изплескал темата неподготвен тук, а дори не знаеш за какво става въпрос.
Вместо да четеш си решил да питаш още някой, който я знае нещо по въпроса, я като теб е чул нещо от някъде.
Сигурен съм, че ако напишеш хранителния и тренировъчния режим ще има доста критики, защото не рядко сме обсъждали “работата” на подобни “инструктори”.
10.09.11
10:07
Tedo, ако инструктора ти е лумпен като моя, нищо чудно, че не качваш. Принципно ти дава няква измислена програма и режим, чака да се отчаеш и после почва: “Ми то трябва да дадеш нещо на тялото. Я си вземи това и онова и го пий така и така! Гарантирано ще имаш резултат.”
Напиши тук как си тренирал и какъв режим си спазвал, за да могат да ти дадат съвет. На мен ми дадоха - имах същия проблем.
Ми голям процент от “инструктурите” не са завършили никакъв курс за това. Имат там, някаква добра визия, постигната по какви ли не начини и това е. Доста от тези хора блъскат стероиди, “за да не се излагат в залата”. Вярно, в гърба са гардероби, ама на тяга са под 100 kg.
Ако “шефчето” в залата е подобен тип, значи си правил Базови упражнения за ръце и си очаквал да качиш мускулна маса от протеин. И в общи линии ако си дал пари за това ... си се прецакал доста.
И я дай да го видиме какъв па е тоя режим, дето се качва по кило на месец само от него (при начинаещ).
Мнението беше редактирано от LDoeN на 10.09.11 10:21.
10.09.11
14:13
Ще го напиша и отново.Спрях да се заминавам с фитнеса от 3 месеца,след като видях,че нямаше никакъв резултат бях много ядосан,не само заради парите които му дадох да ми напише програмата и хран. режим,а й полагах много усилия.Единственото което мога да ви кажа е,че тренирах 3 пъти седмично.През всичките три дена правих едни и същи упражнение,като натоварвах цялата муслулатура с тях.
10.09.11
14:55
Не пазя листовете на които ми беше всичко,какво увъртам,ако увъртах нямаша да Ви пиша и да Ви моля за помощ........
Една година да правиш нещо и да не можеш да запомниш? Кажи г/д какви са били храните, които си ял и колко пъти на ден поне.
как така цяла година си правил едни и същи упражнения и дори не си ги запомнил. и за храната също. мен на сън да ме бутнеш и ще ти издиктувам упражненията и храната, както и много от хората тук.
10.09.11
15:11
Ами съжалявам аз не съм ги практикувал цяла година а първите 3 месеца от годината която тренирах и след това спрях и един познат ми даде и той една програма,но и с нея не стана нищо.
Изпълняваш нещата от тези 2 линка. :)
http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti#axzz1XSeRjrUA
http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd#axzz1XSeRjrUA
Програмата е била подобна на тази http://www.bb-team.org/workout/1291_kachvayte-masa-vednaga-sled-4-tata-sedmitsa#axzz1XYDocVO1 . Прав ли съм? Сега и храненето , ако опишеш ще е добре.
Мнението беше редактирано от dr jack на 10.09.11 15:16.
10.09.11
15:21
Да,почти същата беше.Относно храненето,в 8,10,14,19 така ми бяха часовете за хранене,спомням си,че в 10 ми беше написал ориз или картофи,а за 14 месо,а в 8 четири белтъка и един жълтък,нещо подобно беше..
10.09.11
22:24
Бе принципно добре си почнал - кръгова тренировка като за начинаещ. Проблема ти е, че си се отказал, когато е трябвало да преминеш към друга тренировка, да разделиш отделните групи на отделни дни и т.н. Това е проблем при много хора - “ако не стане веднага, значи дай да зарежем”. Не стават така нещата.
12.09.11
01:55
Някой може ли да ми каже какви добавки да взимам,съобразено с мойта възраст??
12.09.11
22:38
Както каза head_hunter можеш да четеш,а не го правиш ! http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 - направи това което е описано в тази тема , оправи си хранителния режим и тогава купувай хранителни ДОБАВКИ (ДОБАВКА идва от ДОБАВЯМ..към какво трябва да го добавяш ?? към ХРАНА ) ^^ мини там няк’ва тренировка за начинаещи щом/ако си прекъснал .. ако не си - давай някоя за маса ! Примерно 10х10 или клек в 20 повторения :) 5х5 която е за сила също може да я пробваш , ако се храниш правилно масата ще дойде като бонус към силата ^^
Най-добрата добавка за която се сещам (независимо от възрастта) е да четеш колкото се може повече тук ! Толкова полезна и приложима информация на едно място и без пари... к’во повече искаш :)
12.09.11
23:48
Благодаря!!!