09.09.11
22:17
Здравей те!Възнамерявам да си закупя този протеин,но не знам нищо както за фирмата така и за самият него.Като пари ми изглежда добра инвестиция на разумна цена 5кг-180лв.Протеинът е 100% Whey Protein Professional - 5000g на scitec nutrition.Възможно ли е да ми дадете не само за протеина но и за фирмата като цяло.
Благодаря Ви предварително!
(Чел съм всичко в нета от сайтът на производителят,но ме интересува единствено мненията на хората,който са ползвали този протеин или други продукти на фирмата)
10.09.11
01:22
Другата ти тема не е архивирана случайно. Във форума има купища информация както за въпросната фирма (по едно време беше супер модерна тук), така и конкретно за този протеин.
http://www.bb-team.org/search?q=+scitec&cx=016126007826539382066:jb6dygr-yoy&cof=FORID:10&ie=UTF-8#1118
10.09.11
18:56
Това което аз ще ти кажа за тази фирма и продуктите и е :
Това е марка на кризата. В смисъл те предлагат голямо количество на ниски цени, но същевременно качеството им е много ниско.А както е известно българина не гледа да е качествено, а да е евтино.
За тези пари можеш да си вземеш много по качествени продукти на доказани марки .
казано от Georgi Georgiev на 10.09.11, 18:56:
Това което аз ще ти кажа за тази фирма и продуктите и е :
Това е марка на кризата. В смисъл те предлагат голямо количество на ниски цени, но същевременно качеството им е много ниско.А както е известно българина не гледа да е качествено, а да е евтино.
За тези пари можеш да си вземеш много по качествени продукти на доказани марки .
И как успя да определиш че качеството им е ниско аз си ползвам някои техни продукти (протеина горе посочен и креатин) и мога да кажа че съм много доволен от тях.
До автора вземи се научи да пускаш правилно темите предишната си замина а тази е в грешен раздел и я очаква същата съдба.