Pre-workout stack:Animal rage + Pump bol

KR

11.09.11
09:20

Сегаа...
причината да се спра ба тези 2 пред тренировъчни продукта е следната:
1 Препоръча ми го един наш съфорумец
2 Симпатии към марката Анимал
3 Доста прочетени статии и изследвания върху Nitrates(Pump bol) и желанието да ги изпробвам върху себе си!
ЦЕНА
Това,което ме поставя пред голяма дилема да дам обективна оценка на стака е цената!Реално погледнато цената е твърде висока даже да бъде поръчан от Щатите и мине гратис през митницата.Но от друга стана ефекта,който усещам върху себе си ме кара да мисля,че си струва всеки цент.
Очаквания:
Какво всъщност може да се очаква от едни пред-тренировъчни продукти?Единствено се надявах да не дам парите си на вятъра,както обикновено става с този род продукти :D
Вкус и Разтворимост:
Rage има леко горчив и натрапчив вкус,но за сметка на това Pump-bol компенсира нещата.И двата продукта се разтварят перфектно.
Какво количество съм приел:
Има-няма десетина дози.Първоначално ги приех по половин доза да видя понасяли ми.Все пак Rage е силен енергитик.Приемах ги по следният начин-Pump bol 30 мин и Rage 15 мин преди трен.
Сила и Издръжливост:
Тука вече останах приятно изумен от ефекта им(затова си мисля,че всеки цент си струва).Още след десетата минута след приема започват да ме побиват иглички под кожата(от бета-аланина),а до вратата на залата вече даже се потя от топлата вълна.По време на тренировка мога да го определя с две думи “чиста агресия’‘,но най-интересното е след нея.Ефекта на напомпване продължава с часове.В гугъл има доста изписани неща за нитратите,затова няма да се спирам подробно на тях,но ще вметна,че нитратите се преобразуват в NO и след като се окислява,азотният оксид се връща обратно в нитрат,който има потенциал да се преобразува в азотен окисид отново.Така цикълът се повтаря дълго време.
Странични ефекти:
Леки почти незначителни.Предимно лека възбуденост през останалата част от деня(до сега съм нямал проблем със съня).Друг момент(даже не знам дали мога да го оприлича като страничен ефект) е се помпят всички мускули,включително и любовният :D .Тази комбинация е доста силна и понякога се усещам как се надценявам и товаря много ставите си.Общо взето това са.
Обща оценка:
Много добър стак,който мога да препоръчам на всеки,който има известен стаж в залата,защото твърде често се губи престава с реалното и човек се надценява.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 11.09.11 09:36.

HE

11.09.11
12:04

Добро ревю. Кратко, съдържателно и изчистено от излишни отклонения.
Интересно ми е, гласувалите с “НЕ” да се обосноват.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1