10.09.11
20:37
Здравейте!Преди няколко дни видях във фитнеса,който посещавам,плакат,на който пишеше,че ще се състои състезание по вдигане от лег за юноши в Дупница на 10 септември.На 16г. съм и си мислех да ида да се пробвам с 120кг(веднъж).Попринцип не съм се пробвал да видя колко кг ще вдигна само веднъж,но последната ми серия в тренировъчен ден за гърди от лег ми е 100кг(6 пъти).Бях се нагласил да ходя,но когато поразпитах един приятел,ми каза,че ходят доста големи химици :) и до категория 70кг бутат 120кг 2-3 пъти и направо ми падна самочувствието :),като се има предвид,че съм 190см 88кг.Интересува ме дали някой има информация какво се е случило на самото състезание и какви килограми са вдигнати.Благодаря ви предварително!
Единия химик ми е приятел и днес стана първи със 120кг. в Дупница:)
Химиите, дето ги взима са пържени картофи, боб и кола...иначе-ДА...имаше бая нагърмяни деца...на това смешно ниво, защо го правят...недоумявам аз...
11.09.11
00:13
Малко инфо за състезанието може ли? Какви са категориите , тази година за първи път ли се провежда ? Ще има ли догодина ;д
11.09.11
14:25
В каква категория е бил твоя приятел?Имаш ли информация в категория до 93 кг какво се е случило?
Най-лекия беше той:)
До 93…145кг. вдигна момчето...
При тежките вече имаше яко ГМО-та и май 182,5 вдигна първия...
11.09.11
23:16
Благодаря ти за информацията.Жалко,че състезанието е било до 23 годишна възраст,а не както очаквах до 18г.Би било хубаво да има и такива.Да е чувал някой за състезание до 18г по вдигане от лег?