Моят избор за протеин и креатин

12.09.11
06:09

От 1 година тренирам без добавки и тоя месец реших да набавя протеин и креатин.Кажете ми добър избор ли са тези продукти :

кой от трите креатина да избера ?

100% creatine(scitec nutrition)
creatine powder (optimum nutrition)
trans x (scitec nutrition)

и кой от трите протеина ?

100% whey gold standart
anabolic whey(na scitec)
100% casein (optimum nutrition)

Направил съм си сметка до колко ще ми стигат парите на месец  и до колко лева мога да си позволя (100-150лв месецчо) за добавки.

Вие сте : )

12.09.11
09:35

Креатина на ОН и gold standart-а :)

12.09.11
09:40

От това което си изброил протеинчето 100% голд стандарт ще е най-универсално и читаво.Малко по-евтино от варианта на Scitec и с по-добро протеиново съдържание и все пак правено в Америка.Казеина им също не е лош,но е бавен протеин.Относно креатина,той е що годе проста суровина и водеща марка не би си рискувала името да го тъпче с филери и др.Така ,че е въпрос на личен избор.Аз бих избрал чистия монохидрат пред креатиновите матрички.И да кажеш какъв е бил ефекта !

12.09.11
17:12

Препоръчаха ми и този suntrax nectar (proteine)  вместо голд стандарта , някакви отзиви да имате ?

HE

12.09.11
17:29

казано от Milen0v на 12.09.11, 17:12:

Препоръчаха ми и този suntrax nectar (proteine)  вместо голд стандарта , някакви отзиви да имате ?

Добре де, не сравни ли етикетите на двата продукта или е прекалено трудно?
Gold Standart е бленд /концентрат и изолат, като твърдят, че изолата преобладава/, а Nectar е изолат.
Търсачката показва такива неща, защото са дъвкани безброй пъти.
Какви отзиви да имаме - на никой не му е пораснала ръката с 5 см. от протеин, това е продукт, който няма как да усетиш. Отзивите за вкус, разтворимост и т.н. отново ги има в търсачката.
Защо трябва да си задаваме елементарни въпросчета?

12.09.11
17:55

За пръв път ще си поръчвам добавки и искам да разбера какво е най добро от тези продукти .Тук какъв е проблема ?? Прочел съм кое ,какво съдържа,но съм пуснал темата точно за тия ,които разбират нещата.Като искаш “не задавай елементарни въпростчета”, не ми са  послужили с нещо..

Мнението беше редактирано от Milen0v на 12.09.11 17:56.

HE

12.09.11
18:18

Ако беше чел, нямаше да питаш! Проблема е, че всеки втори пита неща, които ги има върху етикетите на продуктите и нивото на форума отива на майната си. Тръгнал да избира най-доброто и набута Scitec вътре - смях.

12.09.11
18:19

Ти прочете ли за колко пари искам “най-доброто” ,което се предлага или спамиш за спорта ???

HE

12.09.11
18:26

казано от Milen0v на 12.09.11, 18:19:

Ти прочете ли за колко пари искам “най-доброто” ,което се предлага или спамиш за спорта ???

Ей тази думичка СПАМ, а знаеш ли какво означава? А сега ми кажи как мнението ми няма връзка с темата?
Прочел съм естествено - иначе ще пускам постове, чийто отговор е на етикетите, които “съм чел” :D
И 150 лв. на месец са достатъчни за това, но друг е въпроса, че ти не знаеш, а и аз няма да ти кажа поради ред причини.
Всъщност защо трябваше да ти отварям очите за Scitec? Всъщност пък на теб защо изобщо да ти отварям очите за каквото и да било? Така като те гледам си доста отворен така, че пазарувай на воля, а аз ще се хиля.

12.09.11
20:06

Айде много ти здраве,щастие и късмет :D

казано от Milen0v на 12.09.11, 20:06:

Айде много ти здраве,щастие и късмет :D

да ти се връща приятелю :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1