Суроватъчен протеин ?!

MN

09.09.11
21:25

Здравейте, искам да попитам, от суроватъчния протеин Whey Gold Standard ON се качва маса, ЯСНО, понеже искам добра преса (коремни плочки) може ли да ползвам този протеин без опасност да натрупам мазнинки в тази област и да закрия плочките ?

Разгледай тази тема.

MN

09.09.11
21:58

Благодаря, разлгедах темата, и значи НЕ вреди на пресата понеже е суроватъчен, защото имам хранителен режим за бавно и чисто покачване на ММ и се чудех ако добавя и суроватъчен протеин дали ще се омазня, но явно НЕ, значи ще го купувам, добре, благодаря

MN

09.09.11
22:03

А, и още един въпрос, относно този протеин - 2300гр. струва 94лв. (голяма кутия) и има малка кутия от 51лв 908 грама... и един приятел ми каза, по добре да взимам този от 94 лв. че от другия няма да има никакав ефект, така ли е ?

HE

09.09.11
22:09

казано от Miroslav Nikolov на 09.09.11, 22:03:

А, и още един въпрос, относно този протеин - 2300гр. струва 94лв. (голяма кутия) и има малка кутия от 51лв 908 грама... и един приятел ми каза, по добре да взимам този от 94 лв. че от другия няма да има никакав ефект, така ли е ?

Така поставен въпроса ще ти отговоря с въпрос “Ама ти ефект ли чакаш”?

MN

10.09.11
18:55

Еми не... избрал съм продукта защото знам, че няма да има накакав ефект и за тва ще хвърля 100лв............  естествено че ефект чакам

Мнението беше редактирано от Miroslav Nikolov на 10.09.11 18:56.

HE

11.09.11
00:06

казано от Miroslav Nikolov на 09.09.11, 21:58:

Благодаря, разлгедах темата, и значи НЕ вреди на пресата понеже е суроватъчен, защото имам хранителен режим за бавно и чисто покачване на ММ и се чудех ако добавя и суроватъчен протеин дали ще се омазня, но явно НЕ, значи ще го купувам, добре, благодаря

Ти не знаеш какво пиеш, но очакваш от него - какво?
Колко ще качиш от 2.5 кг. - 2.5 кг мускулна маса? :D
Я просветли нас не знаещите, какъв е ефекта от малката разфасовка и какъв от голямата?
Усещаш ли се момченце, какви тъпотии ръсиш?

казано от Miroslav Nikolov на 10.09.11, 18:55:

Еми не... избрал съм продукта защото знам, че няма да има накакав ефект и за тва ще хвърля 100лв............  естествено че ефект чакам

Ами ей тук ще ти препоръчам нещо по-добро от Gold Standart дори според фирмата производител - Optimum Nutrition Hydro whey.
Искам да видя от него какво ще качиш. Предпологам какъв ти е режима /ако изобщо имаш такъв/, като ти чета тъпотиите, ще пиеш нещо, което не знаеш какво е и очакваш резултати? А Дядо Коледа чакаш ли?
Хвани прочети поне малко за това, което те интересува, защото изглеждаш, като хванат с капан в планината!

MN

11.09.11
00:13

Поредното доказателство на:

Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и ти отговарят с въпрос
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си тъп ;) просто питах дали ще кача излишни мазнини от този протеин, можеше просто да кажеш да или не вместо да ми правиш съчинение разсъждение :)

HE

11.09.11
00:40

казано от Miroslav Nikolov на 11.09.11, 00:13:

Поредното доказателство на:

Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и ти отговарят с въпрос
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си тъп ;) просто питах дали ще кача излишни мазнини от този протеин, можеше просто да кажеш да или не вместо да ми правиш съчинение разсъждение :)

Зададох конкретни въпроси, а ми отговаряш с Пернишки лафове от Втората световна?
Май ще излезе, че в Българските форуми, хората имат право?
Нещо оправдаваш ли се? При толкова статии във форума ми се оправдаваш, че си питал и някой те е нахранил, че те мързи? От кога мързела е оправдание за липсата на знания и желание да се поинтересуваш малко от темата по, която се опитваш да говориш?

MN

11.09.11
13:29

нали форума е за питане, ако незнаеш нищо по въпроса зададен от мен, не коментирай, ако знаеш, просто кажи и това е.

HE

11.09.11
16:36

казано от Miroslav Nikolov на 11.09.11, 13:29:

нали форума е за питане, ако незнаеш нищо по въпроса зададен от мен, не коментирай, ако знаеш, просто кажи и това е.

Форума е да зададеш въпрос, когато си ползвал търсачката и не са излезли резултати, интересува те нещо специфично и не си намерил информация, а не защото те мързи да четеш и някой трябва да ти обяснява на готово при това елементарни неща!

MN

11.09.11
23:08

Aха, и сигурно в сайта за протеина ще пише че продукта от 50 лв дет е няма никакав резултат нали..... затова питам тук, може пък някой да го е ползвал.

HE

12.09.11
00:36

Хрумна ми и на мен подобен епитет, макар и не толкова мек :D
Трудно му разбирам на детето, какво иска да каже ;)
Ама кой е тоя протеин за 50 лв. - е.а ли го?
Какъв ефект търсиш бе дете? Ръцете по 45 см. от протеин няма да станат, видим напредък също няма да имаш, но колегата ти каза какъв си и за това не го осъзнаваш. Чети повече, че да не те наричат така постоянно ;)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.09.11 07:22.

MN

12.09.11
09:25

Не, не, разбирасе, че не търся такъв ефект, този продукт е за покачване на мускулна маса, и понеже ми казаха че протеина за 50 лв. няма да ми качи и 1 кг. просто питам дали е така от хора които са го ползвали :D

Miroslav, уточни за кой протеин от 50лв. става въпрос и с кой е сравняван. :)

HE

12.09.11
09:55

казано от Miroslav Nikolov на 12.09.11, 09:25:

Не, не, разбирасе, че не търся такъв ефект, този продукт е за покачване на мускулна маса, и понеже ми казаха че протеина за 50 лв. няма да ми качи и 1 кг. просто питам дали е така от хора които са го ползвали :D

И от другия, който е 90+ лв. пак няма да качиш и 1 кг.! Какво си мислиш, че пиейки някоя такава добавка, качваш от 2.5 кг. - 2.5 кг. мускул. Далеч по-сложен е процеса и не е в пряка зависимост от хранителните добавки. Мускулна маса се качва от добър хранителен и тренировъчен режим. Ако имаш отрицателен калориен баланс или претренираш, знаеш ли кога ще качиш мускулна маса? Иначе по залите малоумници всякакви и говорят какви ли не небивалици. Предлагам ти да си спестиш парите и да си направиш хранителен и тренировъчен режим - има достатъчно информация във форума и изданието.

MN

12.09.11
09:58

Изчислих си калории и колко от въгл., белтъчини и мазнини да приемам на ден и ми направиха хранителен режим както и тренировъчна програма, и питам дали ще е от полза и един протеин да изпия

HE

12.09.11
10:07

Добре бе човек - кое не разбра? Извинявам се на мод екипа, но ще го напиша с голями букви, та дано ме разбере.
ОТ ЕДИН ПРОТЕИН МУСКУЛНА МАСА НЯМА ДА КАЧИШ!

Нека го кажа по друг начин - щом имаш изграден тренировъчен и хранителен режим, то протеина като добавка може да ти “даде едно рамо” в целия процес, но той сам по себе си няма да е причина за напредъка в залата. Той ще е част от пъзела.

Ако имаш и можеш да отделяш част от бюджета си за протеин - вземи си, но не го издигай на пиедестал. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 12.09.11 10:12.

MN

12.09.11
10:17

Това исках да знам, благодаря.

Нали ON 100% Whey Gold Standard e за чиста мускулна маса някои който го е пил да каже мнение :) Дали да си взимам или чисто без нищо да се мъча :(

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1