Правилно ли взимам протеина и креатина?

10.09.11
01:52

Здравейте, колеги! От 3 седмици взимам креатин монохидрад и яйчен протеин. Ефекта не се забелязва много и за това искам да попитам дали ги взимам правилно. Само да кажа, че нямам мерителни лъжички. Протеина го взимам 30 мин преди трен и 5 след. И двете дози са по 30 грама в 300 мл. вода (не знам дали са 30 грама, просто гребвам два пъти с равна супена лъжица). Креатина го взимам във фитнеса точно преди да започна тренировката и веднага след като я приключа. В нас имаме пасатор (с него си разбивам протеина) и отдавна обичам да си правя натурален сок от компот. Купих си 2 Нестита и им запазих шешенцата. Слагам малко сок във всяко шишенце (колкото да се скрие креатина) и 5 грама креатин. Креатина го меря с една равна чаена лъжица. Лошото е, че след като изпия креатина, остава част и по шишето, за това слагам малко вода (във фитнеса имам само вода), shake-вам го няколко пъти и го пия. Моля кажете дали ги пия правилно или само ми обогатяват лайното :D Благодаря предварително!

HE

10.09.11
09:31

Предлагам на всеки тръгнал да отговаря на тази тема, да прочете предните постове на потребителя и едва тогава да дава мнение.
Аз твърдо отказвам на такива да давам съвет, а ако някой се чуди - в предното изречение съм обяснил!

10.09.11
15:38

Може ли да ми кажеш, колега, какво има на предните ми постове?

12.09.11
13:25

Темата е готова за заключване. Отговориха ми от друг форум ;]

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1