06.06.05
16:28
Някои ползвал ли е гореизброените пакове или какъвто и да е друг ПАК. Цена ? Ефект ? и всичко около приема.
Цена висока, ефект голям, полза - ти си прецени!
Ако имаш кинти - действай! Но мисля че и с твърда храна всичко става ок!
аз от бб.ком ги поръчвам ще дойдат на по 75лв.
Ти кое си пробвал че знаеш че ефекта е голям?
06.06.05
19:44
Аз лично се интересувам от AnimalPak. Даже бях пуснал такава тема. vanisher, ако ще пиеш Пак-а може после да споделиш в темата или на ЛС дали е имало ефект. Просто се чудя дали си заслужава парите :roll:
This is hardcore! This is Animal! Can you handle it?
П.П. Всеки случай рекламите им са много надъхващи
аз си мисля някой от стаковете че имат доста неща особено СТАК1 който си е щото и прохормони има в него
06.06.05
22:16
Кой е тоя СТАК1?
http://animalpak.com/html/sections.cfm?ID=6 - тука виждам Pak, M-Stak & Stak2 ? Кой имаш предвид?
Като гледам най-вече рекламират тоя класическия AnimalPak…
edit: ооо то като гледам разликата между класическия и другите е от порядъка на 30 лева :evil:
само в БГ има СТАК1 щото е с прохормони а нали ги забраниха :)
Засега съм се спрял на М-Стак т.к няма никакви хормони и прохормони в него и все пак ще се качи маса...докато в АНИМАЛ ПАКа има предимно витамини, минерали, аминокиселини...
Това бива ли го , да го купувам утре.
ми доста е добро но трябва да знаеш че е съставено от прохормони (ДХЕА, Андростендион...) и може да има и странични ефекти
затова вече е спряно от прозиводство и забранено в САЩ.
В БГ се продава все още.
На каква цена го взимаш ?
Има ли още? :)
115 лв от един собственик на фитнес зала :)
Незнам дали има , той ги поръчва от някаде.
Ми питай го да ми даде цени ако може за следното:
Universal:
Animal Pak
Stack
Stack2
M-Stack (!)
ABB:
Hardcore Pak
[quote author=“vanisher”]само в БГ има СТАК1 щото е с прохормони а нали ги забраниха :)
vanisher и от кога ги забраниха щото скоро ходихме до Бургас и си накупихме 2 дехей по 120 хапа сяка и 3 TribeX комплект от прохормини на сатрурн !
Дотук виждам няколко офтопика и опити за чат!! Ако продължават—> ЛОК ;)
К