11.09.11
22:37
Утре от 18.30 в училището в Младост.
Ден за Предизвикателства. Ако Вик е пуснал неговото - ще избираме измежду 7. Ако не - имаме 6, за които да тренираме, или да се пуснем направо за някое от тях.
Плюс, разбира се, работа по слабости, забелязани през седмицата.
12.09.11
10:32
Здравей, Oranje,
Много ми допадат Тренировките на открито, но ми е невъзможно да ги посещавам през работните дни (понеделник-петък). Поради тази причина изоставам и ми иска да променя това.
Моля за съвет относно това което мога да правя в близката фитнес зала (Дианабат, до закрития плувен басейн - стандартен вехт фитнес + Concept 2 гребен тренажор) и училището - също наблизо (лостове, място за тичане).
Поздрави,
Радо
12.09.11
14:22
На лична ще се разберем.
12.09.11
14:41
Благодаря!
12.09.11
21:20
Днес всички се пуснаха на новото Предизвикателство от Вик. Освен това малко работа по слабости, като при Надя и Илиян Б. вече се забелязва работата на таза. Остава да го синхронизираме с разгъването в коленете и ще дръпнат напред.
Покрай суинга толкова показвах с таза разни неприлични движения, че Atom, която ни бе дошла на гости, накрая не посмя да се качи при мен да я закарам след тренировката :D
Айдееее край, сега всички ще си мислят, че съм ужасно срамежлива и благоприлична :D:D
Хубаво беше днес (sun) Тия суингове.. ще се получат в един момент както трябва :)
12.09.11
22:09
Спокойна тренировка на фона на последните няколко. От моя страна беше скачане на въже, където има напредък и предизвикателството под номер 7. Ето и единствената снимчица от днес минути преди тестване на последното предизвикателство за първи път :D