Взех си добавки ,сега се нуждая от хубава програма: )

13.09.11
22:03

Здравейте преди 2 дена ми дойде поръчката от протеин и креатин.Бих искал да ви помоля за коректна програма ,която да ползвам.Целта ми е да кача мускулната си маса и тегло.Разполагам с дъмбели,щанга ,затова не си избрах някоя от тука ,понеже в повечето са вклиочени и други уреди ,които нямам..Протеина е 100%whey gold standart,а креатина пак на ОН  Pre-Load Creatine Complex.Ям си редовно и относно храненето няма проблем.Ходя и на работа,но ще мога всеки ден да тренирам ,ако се налага : )

Объркал си реда. Първо се прави добра програма, но хранителна, после добра програма, но тренировъчна и тогава евентуално се прави добра суплементарна програма. Ти си започнал от зад на пред.
Нищо не казваш за теб, ако си начинаещ програма за начинаещ, ако си напреднал програма за напреднал и т.н.
На така зададен въпрос няма как да се отговори достатъчно точно и изчерпателно.

13.09.11
22:43

Да..извинявам се ,моя грешка ,че не дадох инфо.Аз съм на 18 години ,180 висок 80 кг .Тренирам от 1 година насам без добавки.Миналата година бях 70кг,а сега съм 80.Може да се каже ,че не съм начинаещ с тренировките и упражненията.Искам повече от това ,което съм постигнал до сега само с хранене ,искам да кача повече мускулна маса на ръцете особено,те са ми проблема.Затова и реших да вземам добавки и по точно протеин ,за допълнителен растеж.Може да се каже,че искам да качам маса,много маса и по голям обем в мускулите,а след 3-4 години ще му мисля за релеф и тем подобни.Имам хранителен режим,имам и  съставена програма,просто искам предложения за друга ,че да постигна по голям ефект върху масата и растежа.

Мнението беше редактирано от Milen Dobrev на 13.09.11 22:48.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1