13.09.11
22:53
Търся човек, който може да ми направи програма за хранителен режим. Искам да запазя теглото си, но и да стопя мазнини по коремната област. Най-добрата ми се вижда тази: Калориен шок.
Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарен.
Кажете какво искате да знаете и ще съдействам.
Благодаря предварително.
14.09.11
10:08
Така написано никой няма да ти помогне... хората които те питат да им кажеш туй онуй и ти правят хранителен режим от 0 нали се сещаш, че вземат пари за тази работа ;)
Аз бих заложил на ниско въглехидратната диета.По изчистена е и е с висок прием на белтъци.Колегата в миналия пост ти каза ,че за да подчертаеш мускулите в коремната област единия от вариантите е да увеличиш обема на останалата мускулатура, НВД режима ще ти гарантира чисто качване на мускулна маса.Мазнините ще паднат с времето,разбира се включи кардио в тренировките.Кофеина ще ти помогне да увеличиш изгарянето в отношението на изгорени/приети калории ,което се гони при свалянето на мазнини.Може да си го набавиш по различни начини.Знам ,че са общи приказки,но просто спазвай нещицата,които са писани из форума и резултатите няма да закъснеят.
14.09.11
18:39
Аз пък бих заложил на равномерно балансирана диета съчетана с повишен от подходящи тренировки енергоразход. В спорта нищо не е гарантирано, за да се твърди, че определена диета ще ти гарантира чисто качване на мускулна маса.
Поразрови се из сайта има ужасно много статии за подходящо хранене разгледай и статиите за различните видове диети изучи плюсовете и минусите им и действай.