Ако може ми помогнете

KR

08.06.05
20:01

Така значи казвам се Кристиан на 15 години съм и вече около месец тренирам висок съм 170 54 кила съм
И тка значи въпроса ми е дали можете да ми кажете програма за качване на килограми (някакви хапчет али да пия?) :)))
Извинявам се, че се задава този въпрос за пореден път
Предварително ви благодаря

SU

08.06.05
20:46

Преведи си темата на кирилица и провери с сайт-а раздел хранене.

09.06.05
13:51

Здравей! Предлагам ти да прегледаш в сайта какво пише относно хранителните режими за покачване на тегло.

KR

11.06.05
00:14

мерси за савета 6е прегледам:)))

11.06.05
02:40

Значи от сега ти казвам НИКАКВИ ХАБЧЕТА ПРАХЧЕТА и квот се сетиж там ... Ти си на 15 години и организма ти се развива .. иаденето му е майката :)

Чети тва дет ти даде Мартин ... направи си 1 диета ... и може да си купиж гейнер и да взимаш  с 2-3 от храненията или да заместваж някое от храненията с него ... зависи как ти влияе ... ако има нещо пиши тук

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1