Въпрос за тренировки след възстановяване от контузия

14.09.11
23:04

Здравейте,

Ходих на лекар преди месец и нещо и установих, че имам леко разкъсване на ротаторния маншон... Бях на физиотерапии, но после ми се наложи да замина за чужбина. Та шефчето ми каза да правя определени упражнения 2 седмици и после лека полека да започна с фитнеса... Та вчера бях в залата и правих само рамо, с много малки тежести. В
Въпросът ми е дали да тренирам само веднъж седмично или по 3 пъти? (пс. Искам да тренирам само рамо известно време да заякне...)

Поздрави

CL

15.09.11
01:35

Ако чувстваш болка дори и малка изобщо не тренирай,аз си ударих китката и направих тая грешка да тренирам и от 1месец не съм хващал желязото чак сега горе долу се оправям...дай си 1седмица почивка ;)

спри зала, ходи само да тичаш, няма да свалиш или да се стопиш от малко почивка :D личен опит..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1