Бодежи в гърдите

Здравейте, веднъж след тренировка усетих пробождане в лявата част малко под гърдите. Беше за около 5 минути и колкото повече си поемах въздух болката се усилваше.

Легнах, но болката не минаваше, а колкото повече въздух си поемах се усилваше.
Издишах рязко въздуха си и усетих остра болка с която в лявата област малко под гърдите се измести нещо и ми мина веднага.

Като съм навън често се случва за около 10-15 секунди да се получи същото, но отшумява.
Често като съм пред компютъра, климатика ми духа точно в гърба, дали е възможно да е и от това ?

14.09.11
13:10

И на мен и на други познати се случва това между другото, точно където описваш и както го описваш - колкото повече дишаш болката се усеща повече, но не се притеснявам, мисля, че е нещо нормално. Аз и като съм със запушен нос и отивам да правя тяга ми минава :D :D :D

14.09.11
13:53

И на мен ми се случва точно на същото място като си поемам по-дълбоко въздух, но не е като при теб чак 5 минути, щом легна за 2 секунди се оправя :)

Н

14.09.11
17:11

Аз си мисля , че е някаква мускулна болка  и аз я имам :)

14.09.11
17:24

Дам, и аз го имам от време на време... нищо ти няма :)

MF

14.09.11
21:42

Хайде и аз да се набутам - и на мен ми се случва. То пък това, че сме много, не значи, че е добре, но пък е някак успокояващо.:D :D :D

14.09.11
21:53

Според мене, не е нищо страшно... Как беше: “Щом те боли, значи си жив” ... или нещо такова

MF

14.09.11
21:56

казано от Death__ на 14.09.11, 21:53:

Според мене, не е нищо страшно... Как беше: “Щом те боли, значи си жив” ... или нещо такова

Ебати, разочаровах се - са в момента нищо като не ме боли...:D :D

14.09.11
21:58

Междуребрен нерв или мускулче се схваща. Нема повод за тревога. Като ми се случи така издишам до край и вдишвам рязко вследствие на което леко препуква един вид мястото и се нормализира всичко.

14.09.11
22:17

Оо да, направо си е повод за тревога това .... :D

Мнението беше редактирано от Юли на 14.09.11 22:17.

казано от huckleberry на 14.09.11, 21:58:

Междуребрен нерв или мускулче се схваща. Нема повод за тревога. Като ми се случи така издишам до край и вдишвам рязко вследствие на което леко препуква един вид мястото и се нормализира всичко.

Точно същото е и при мен.

14.09.11
23:47

Нищо ти няма :) спокойно, това е сърдечна област, много малки мускулчета и нерви се схващат там :) и когато тръгнеш да си поемаш въздух ги опъваш и боли още повече, болката много режеща и остра, абсолютно нормално е, и не трябва да те притеснява по никакъв начин :)

Благодаря Ви :)

Болки точно в областта на сърцето е най-благоприятното от всички възможни проблеми в тази област.Лошото е когато започне да те стяга гръдната кост,тогава е повод за тревога.В твоя случай е просто невралгична криза от натоварването или от неправилната стойка,както и от още десетки причини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1