14.09.11
12:49
Здравейте, веднъж след тренировка усетих пробождане в лявата част малко под гърдите. Беше за около 5 минути и колкото повече си поемах въздух болката се усилваше.
Легнах, но болката не минаваше, а колкото повече въздух си поемах се усилваше.
Издишах рязко въздуха си и усетих остра болка с която в лявата област малко под гърдите се измести нещо и ми мина веднага.
Като съм навън често се случва за около 10-15 секунди да се получи същото, но отшумява.
Често като съм пред компютъра, климатика ми духа точно в гърба, дали е възможно да е и от това ?
И на мен и на други познати се случва това между другото, точно където описваш и както го описваш - колкото повече дишаш болката се усеща повече, но не се притеснявам, мисля, че е нещо нормално. Аз и като съм със запушен нос и отивам да правя тяга ми минава :D :D :D
14.09.11
13:53
И на мен ми се случва точно на същото място като си поемам по-дълбоко въздух, но не е като при теб чак 5 минути, щом легна за 2 секунди се оправя :)
14.09.11
17:11
Аз си мисля , че е някаква мускулна болка и аз я имам :)
14.09.11
21:42
Хайде и аз да се набутам - и на мен ми се случва. То пък това, че сме много, не значи, че е добре, но пък е някак успокояващо.:D :D :D
Според мене, не е нищо страшно... Как беше: “Щом те боли, значи си жив” ... или нещо такова
14.09.11
21:56
казано от Death__ на 14.09.11, 21:53:
Според мене, не е нищо страшно... Как беше: “Щом те боли, значи си жив” ... или нещо такова
Ебати, разочаровах се - са в момента нищо като не ме боли...:D :D
14.09.11
21:58
Междуребрен нерв или мускулче се схваща. Нема повод за тревога. Като ми се случи така издишам до край и вдишвам рязко вследствие на което леко препуква един вид мястото и се нормализира всичко.
Оо да, направо си е повод за тревога това .... :D
Мнението беше редактирано от Юли на 14.09.11 22:17.
14.09.11
23:08
казано от huckleberry на 14.09.11, 21:58:
Междуребрен нерв или мускулче се схваща. Нема повод за тревога. Като ми се случи така издишам до край и вдишвам рязко вследствие на което леко препуква един вид мястото и се нормализира всичко.
Точно същото е и при мен.
14.09.11
23:47
Нищо ти няма :) спокойно, това е сърдечна област, много малки мускулчета и нерви се схващат там :) и когато тръгнеш да си поемаш въздух ги опъваш и боли още повече, болката много режеща и остра, абсолютно нормално е, и не трябва да те притеснява по никакъв начин :)
15.09.11
15:14
Благодаря Ви :)
15.09.11
19:40
Болки точно в областта на сърцето е най-благоприятното от всички възможни проблеми в тази област.Лошото е когато започне да те стяга гръдната кост,тогава е повод за тревога.В твоя случай е просто невралгична криза от натоварването или от неправилната стойка,както и от още десетки причини.