15.09.11
20:54
Знам,че темата ми е банална ,но бях в период на покачване на ММ и сега дойде чистенето ,но представа си нямам как да се изчистя защото съм изключително мазен в корема и талията...знам ,че ми трябват качествена тренировка и хранителен режим,но бихте ли ми казали малко по-подробно какво да правя ? Благодаря
15.09.11
20:58
Ето няколко съвета от мен
1.Трябва да намалиш малко храната
2.Увеличаваш кардио тренировките примерно ако тренираш тридневен сплит в един от дните правиш само кардио и корем а в другите два намаляш сериите и повторенията за да имаш повече сила за крадиото аз друго не се сещам.
казано от Стоян Петров на 15.09.11, 20:58:
2.Увеличаваш кардио тренировките примерно ако тренираш тридневен сплит в един от дните правиш само кардио и корем а в другите два намаляш сериите и повторенията за да имаш повече сила за крадиото аз друго не се сещам.
По-добре да вложи силите си в тренировките с тежести, а за кардиото каквото остане ;)
15.09.11
21:15
Относно тренировките е достатъчно да се раздаваш на максимум . А когато става дума за чистене най-важното е храната , защото в крайна сметка - каквото ядеш , такъв си
15.09.11
21:16
сега съм 174см и тежа 74 кг ама съм адцки мазен в корема и паласките....
15.09.11
21:18
нз какво да направа за да махна тая сланина...много се ядосвам
15.09.11
21:20
Изключваш захарните изделия , газираните напитки и всички други бързи въглехидрати , когато наблегнеш на белтъчините за сметка на въглехидрати ще предпазиш мускула от разпад и в същото време ще понижиш значително мазнините .
15.09.11
21:23
сега тренирам 4 пъти в седмица ,но сега ще започна 5 в който единият ден ще права кардио...но сякаш искам да кача още малко ММ за да мога като почна да се чистя да остане повечко...значи намалявам въглехидратите и увеличавам белтъка и продължавам да си тренирам по същия начин ?
15.09.11
21:37
Точно така , а по-време на самия процес сам трябва да преценяваш какво да премахнеш или да прибавиш и от какво точно имаш нужда.
15.09.11
21:41
благодаря ти много...мисля още 1 месец да покачвам и след това да почвам да чистя...но много мас по тоя корем и паласките ...сигурно ще ми трябва година да ги махна....
15.09.11
21:50
Еми качи някоя снимка да видим дали е чак толкова сериозен този проблем .