Късна тренировка

15.09.11
20:31

Момче на 16 съм  1,72 см  тегло  63 кг 

Учебната година започна и вече не може да си тренирам когато искам, преди ваканцията когато бях втора смяна ходих сутрин  но първо ми коства доста време и второ сутрин не достигам максимума  та въпроса ми е ще има ли добър ефект една тренировка след училище около 19:30.

Няма абсолютно никакъв проблем и аз почти винаги тренирам след 20:00 .

Аз тренирам след 21н даже, защото съм на работа до 20н и нямам никакъв проблем или поне не съм разбрал...

15.09.11
21:01

Така си и мислех но все пак човек трябва да бъде сигурен когато става въпрос за тренировките.

16.09.11
15:50

Проблем на късната тренировка е че след това идва късно хранене,което може да ти наруши съня.
Освен това не е желателно да използваш енергийни стимуланти по-същата причина.
Аз лично си патя от този минус на тренировката вечер.

16.09.11
20:47

Проблема на късната тренировка е, че след това си лягаш късно, не можеш да вземеш нещо стимулиращо защото няма заспиване после. А и на тялото му трябват няколко часа за да се успокои пулса до ниво в което можеш да заспиш( поне при мен е така). Колкото и да съм смазан и изморен след тренировка ми трябват 3-часа за да се успокоя и да заспя, което си е проблем ако ставаш рано на другия ден. И въпреки това тренирам вечер(по добре тогава отколкото да пропускам).

17.09.11
00:05

Не се вманиачавай! Ако си в по-лоша кондиция вечерта, тренирай разумно и съобразно състоянието ти. Ако ще тренираш за в бъдеще около този час, то организмът сам ще се нагоди с времето.

17.09.11
00:34

Не взимам стимуланти а и си лягам около 12, сутрин ставам около 08:30 така че съня що годе ми стига иначе това ще бъде докато съм втора смяна когато съм първа ще ходя към 17:00.Не е приятно  всеки месец да си сменям времето в което тренираш ама няма как. Благодаря на всички за мненията.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1