15.09.11
20:31
Момче на 16 съм 1,72 см тегло 63 кг
Учебната година започна и вече не може да си тренирам когато искам, преди ваканцията когато бях втора смяна ходих сутрин но първо ми коства доста време и второ сутрин не достигам максимума та въпроса ми е ще има ли добър ефект една тренировка след училище около 19:30.
15.09.11
20:46
Няма абсолютно никакъв проблем и аз почти винаги тренирам след 20:00 .
15.09.11
20:58
Аз тренирам след 21н даже, защото съм на работа до 20н и нямам никакъв проблем или поне не съм разбрал...
15.09.11
21:01
Така си и мислех но все пак човек трябва да бъде сигурен когато става въпрос за тренировките.
Проблем на късната тренировка е че след това идва късно хранене,което може да ти наруши съня.
Освен това не е желателно да използваш енергийни стимуланти по-същата причина.
Аз лично си патя от този минус на тренировката вечер.
Проблема на късната тренировка е, че след това си лягаш късно, не можеш да вземеш нещо стимулиращо защото няма заспиване после. А и на тялото му трябват няколко часа за да се успокои пулса до ниво в което можеш да заспиш( поне при мен е така). Колкото и да съм смазан и изморен след тренировка ми трябват 3-часа за да се успокоя и да заспя, което си е проблем ако ставаш рано на другия ден. И въпреки това тренирам вечер(по добре тогава отколкото да пропускам).
Не се вманиачавай! Ако си в по-лоша кондиция вечерта, тренирай разумно и съобразно състоянието ти. Ако ще тренираш за в бъдеще около този час, то организмът сам ще се нагоди с времето.
17.09.11
00:34
Не взимам стимуланти а и си лягам около 12, сутрин ставам около 08:30 така че съня що годе ми стига иначе това ще бъде докато съм втора смяна когато съм първа ще ходя към 17:00.Не е приятно всеки месец да си сменям времето в което тренираш ама няма как. Благодаря на всички за мненията.