Грег Ковач?

Прескочи до:

10.06.05
16:23

[quote author=“manson”]Странно защо ама като чуя синтол винаги се сещам за Грег Валентино :roll: ...  Ужасно е.

и аз така  :?
нема такъв изрод

10.06.05
16:26

:shock: еба*и, тва пък за какво е? Нито е красиво, нито пък м-р Олимпия ще стане...

10.06.05
21:42

Т’ва анабол ли е?Май и аз изоставам с инфото.

JI

10.06.05
22:02

това не е смао грозно това е ТОВРАТИТЕЛНО .... как може да се гаври пича сам със себе си не моа повярвам че има такива изроди

10.06.05
22:20

Синтол

Синтолът е препарат, открит съвсем случайно от родения в Германия Крия Кларк. В желанието си да стимулира локалния мускулен растеж на мускулите Кларк (билдер, който никога не се е състезавал) узнава, че известни състезатели си инжектират фармацевтично чисто сусамово масло. Резултатите са абцес, гнойни възпаления и др. Кларк добре разбира, че ако се създаде такова безвредно масло и същевременно биологически активно, може да се използва много пъти. След специална обработка и серия тестове фирмата му “Human performance research” пуска на пазара продукт за многократна употреба без гореспоменатите странични ефекти. За да разберем действието му обаче трябва да знаем физиологията на мускула. Мускулите са заобиколени от така наречената мускулна фасция. Това е ципа, която подпомага терморегулацията на тялото. Когато фасцията е много плътно обвита около мускула това спира растежа му. Мускула е съставен от 80% вода и като такъв изпълва цялата околна среда. Инжектирайки голямо количество мастна субстанция например синтол създаваме празно пространство, в което мускула може да расте на воля. Мускулите реагиращи най-добре на подобни манипулации са малките закръглени. Например бицепсите, трицепсите, раменете и прасците. Прилагането на синтол има краткотраен ефект, който с времето изчезва. Истинският ефект от синтола се наблюдава при продължително инжектиране от порядъка на 6 до 8 месеца, тогава е истинският растеж. Процесът изисква дълъг период от време както и голяма сума. Едно шишенце от 100 кубически сантиметра струва от порядъка на 400 долара. Приложението на синтола е най-различно и тук както при стероидите няма точни дози и мерки, а е строго индивидуално. Най-често се инжектират 3куб.см дълбоко в мускула 2 до 4 пъти седмично в разстояние на 3-4 седмици. След този период дозата остава, но се инжектира веднъж седмично за 20до 24 седмици, докато увеличението на мускула стане постоянно. Друг метод за употреба е в цикли примерно бицепси трицепси по 5 куб.см еднократно, но два дни в бицепса и два дни в трицепса. Някои нетърпеливи билдери стигат до 10 куб.см еднократна доза , а производителят съобщава, че са известни случаи, при които се употребяват по 50 куб.см еднократно. Синтола е толкова известен, че Лондончанин със сексуални комплекси си е инжектирал в пениса и съответно се оказал в болница. Мнозина смятат, че синтолът не е нищо друго а обикновени средно верижни триглицериди(СВТ), които, вкарани в мускула, остават инертни - без абсолютно никакви бактерии в тях. Фалшификатите на синтола са точно СВТ и с тях е най-сигурно, че ще получите гнойно възпаление, което може да ви убие. Никой, дори самия производител, не може да обясни процеса на изчистването на синтола от тялото. Точно това пречи синтола да се препоръчва за инжектиране. Производителят не носи никаква отговорност твърдейки, че продава масло за позиране, а ако някой реши да го инжектира си е негов проблем. Тестовете със синтол били проведени не от кои да е а от Джако Щраус. Дълго след употребата на синтол ултразвукови изследвания показали, че в мускулите му няма никаква следа от мастна субстанция. Резултатите изненадали всички, но това доказало, че със синтол фасцията се разпъва толкова много, че мускулите в нея растат неограничено.Упорито се крият имената на световно известните състезатели които го ползват. Има състезатели на мистър Олимпия, които са като ходещи рекламни лица на синтол. За никого не е тайна, че синтолът вече е най-модния начин за качване на мускулната маса. В крайна сметка производителя не препоръчва да си го инжектирате, но му е безразлично какво ще правите с него стига да си го купите.

Принципно бих казал, че “простотията ходи по хората не по говедата”, ама ще е малко за тая изродщина...  :?

п.п. Как хората на диета за отслабване да ядът по-малко? Много просто лепват си снимката на оня изрод отгоре, формат А4 в кухнята и нямат проблеми... :?

10.06.05
22:48

Ето една не-лоша и все пак огромна ръка :
http://free.data.bg/pcgenius/manfred4.jpg

10.06.05
22:49

Само виж с каква огромна тежест го прави това упражнение :) :)
по-здрави

11.06.05
15:46

Tова е Манфред Хьобел, нали ?
Ето ви още една снимка :http://hoback.ncsa.uiuc.edu/~prajlich/manfred/manfred_net.jpg
И една на Грег Ковач , на която изглежда доста добре- http://www.sfd.pl/1/images2002/20021124170715.jpg

[quote author=“Bossalini”]И една на Грег Ковач , на която изглежда доста добре- http://www.sfd.pl/1/images2002/20021124170715.jpg

Ето защо има такива силови постижения  :shock:  Иначе има нещо странно в гърдите му, ама нямога да го конкретизирам.

момчета темата завива в много неприятен за мен аспект.Доколкото виждам името и е за Грег Ковач, а чета мнения за синтол за размер на щанги и силови постижения ако не престанете аз или някой от колегите ми ще бъде принуден да заключи темата.
Благодаря ви за вниманието.

11.06.05
19:26

[quote author=“Kulturista”]момчета темата завива в много неприятен за мен аспект.Доколкото виждам името и е за Грег Ковач, а чета мнения за синтол за размер на щанги и силови постижения ако не престанете аз или някой от колегите ми ще бъде принуден да заключи темата.
Благодаря ви за вниманието.

Спокойно бе човек, учудват ни такива ръце как са правени без този медикамент! Както виждаш мненията на всички са против (вкл. и аз), така че не се притеснявай! Просто ми стана интересно как се правят ръце над 60 см нормално (под нормално разбирай за про)! Все пак Рони има 60 сантиметрови, а е Мр. О! Това е!

Човек ;) темата е за Грег Ковач , не за ръцете :) не е въпроса дали сте за или против синтола. Така че давайте по темата..
К

12.06.05
21:19

Добре тогава щом тоя Грег Ковач е толкова силен защо не стане силов трибоец.Няма да му е никак трудно да стане шампион като гледам му гледам постиженията.

12.06.05
23:33

Няма да стане силов трибоец,защото за да си трибоец се изисква да застанете само ти и щангата и като се спазват определени правила щангата да се вдигне.За това се иска изключително много сила и изключително голям кураж и смелост.Докато според мен куража и смелостта,а и силата на Грег стигат само за това да се пишат глупости и лъжи из списанията.100% е доста силен,но чак да прави серии с тежести,много над световните рекорди по силов трибой:):):):):)Просто е смешно,ако му беше толкова лесно отдавна да е станал шампион по трибой,защото както е ясно и за малките деца са професионален културист изобщо не го бива.Който е на противното мнение да види снимките му от състезания:)Тотална грозотия!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1