Тема за триене

Темата е заключена.

18.09.11
11:33

Здравейте в тази тема искам да ви попитам за  един проблем с гърдите.Като съм отпуснат имам 1 мастни отложения по гърдите.Не се махат и когато тренирам  с тежести, възвръщат нормалната си  форма когато правя кардио,но след 30 минути пак се омазняват,от не вярвам че е от пубертета  защото на някой момчета на моите години си са добре.

Темата беше редактирана от гн.Хаджиев на 18.09.11 13:18.

казано от Джеид Хаджиев на 18.09.11, 11:33:

...не вярвам че е от пубертета защото на някой момичета на моите години си са добре.

Може ли да споделиш защо гледаш... хммм... момичетата (че и сравняваш гърдите си с техните)?

ДА... много странно вравнение наистина :D :D :D :D а и не разбрах въпроса ти де...

18.09.11
12:24

Изложих се.пиша на латиница v google и ми излиза на  кирилица.Защото езика ми е развален.Извинете много но не съм забелязал и дано да не сте останали с грешно впечатление.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1