18.09.11
12:36
Здравейте, на 14 години съм (моля без коментари относно възрастта ми) и тренирам от 1 година, но лятото не ми оставаше много време и хапвах един дюнер на бързо... и колкото и тъпо да звучи - свалих 3-4 килограма ... защото и от жегите не ми се ядеше но както и да е .. реших да започна пак да тренирам но преди като тренирах храненето ми не беше на ниво и за жалост късно го осъзнах и реших да си направя хранителна програма ... знам че не е от най-добрите но ..
6:30 - 3 банана + чаша прясно мляко
10:30 - хамбургер - знам.. но не предлагат друго в училището
13:00 - кюфтета, кебабчета, боб, пиле с ориз, пиле с картофи, риба - абе квот майка сготви :D със салата и 4 филийки хляб (черен)
15:00 - 4 яйца - бъркани + чаша прясно мляко
16:00 - 2 банана
17:00 - фитнес
18:00 - след фитнес - пилешка пържола със салата и 4 филийки хляб и една кутийка кисело мляко
20:00 - каквото сготвено има
22:00 - една кутийка кисело мляко
П.С. гледам 2 часа преди лягане да не ям, защото личния ми лекар ми каза така... имам лошия навик да ставам в 3-4 сутринта и да налапам някоя локанка или квот има в хладилника ... :D
2П.С. знам, че не ми е от най-добрите и за това пиша тука за малко помощ :D
Първото нещо, което ми направи впечатление е този джоб. До миналата година и аз си вземах джобове както всички други, но тази година започнах да готвя и да си нося от нас. Да ти кажа така излиза МНОГО по-изгодно и здравословно от тези така купувани готови храни. Всичко, което се иска е воля, желание да си проготвяш храната и една средна кутийка, където си слагаш изварата, месото или ориза. В магазините вървят по 2-3 лева. Просто не можем да си говорим за добър хранителен режим ако не махнем тези храни от менюто си. :)
Поздрави!
18.09.11
13:11
на мене не ми е проблем да стана и във 5:30 макар че заспивам към 12 и нещо ... но кажи какво да си вземам .. имам воля и желание и не съм от хората които се отказват ... предложи нещо с което да заместя този хамбургер .. а и както викаш че излиза по изгодно ... колко ? 2.50 ми е хамбургера ... ама както и да е .. кажете с какво да го изместя ..
Първо, не си дал нищо за себе си освен години - трябват ръст и килограми, препоръчително да се споменават. Второ, едва ли някой ще започне да се занимава и да ти изчислява КБ (калорийния баланс) и да ти каже точно количество в грамаж на въглехидрати, белтъчини и мазнини да приемаш. Този режим предполагам не си го съобразил с дневните си нужди. На този етап не съм достатъчно компетентен за да критикувам каквото и да било, но съм запознат поне с основните неща :) А именно, че съм прочел важни теми за РБД, ВВД и доста други полезни статии от сорта на - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 . Дано съм бил полезен.
Поздрави!