17.09.11
03:02
Здравейте на всички, имам едно питане относно това че мисля да си купя моно, но в момента съм на Окси и ХотБлъд. Оксито предполагам не пречи, но в Блъда мисля, че имаше моно...та мисълта ми е да не прекаля с него и стане някой фал? Ясно ми е, че трябва да пия доста повече вода, но все пак да попитам по знаещите! :)
17.09.11
09:55
Според мен нямаш нужда да си купуваш креатин.
Формулата на Hot Blood е от 20гр. Част от тях са във формата на креатинова матрица и мисля, че Scitec са добавили необходимото количество за нормална доза. Съдя по описанието им:
Use 30-45 minutes before training on an empty stomach. When using as a creatine supplement, drink one serving 30 minutes before a meal, preferably before breakfast.
Поздрави!
17.09.11
10:12
Един месц пиеш спрямо предписанието на опаковката и след това го спираш за три месеца -:).
Успех!
Аз бих си взел отделно моно да се използва буустер с цел набяване на креатин не е оферта защото ще се тъпчеш със стимуланти когато нямаш нужда. Отделно какво целиш Oxyто е предпоставка че сваляш а да бичиш монохидрат докато чистиш е меко казано странно.
17.09.11
13:31
Като цяло има смисъл това което казвам Стоян,но специално от Хот Блуда не се задържа вода,както и има кофеин достатъчно което спомага за горенето,мисля че може да се съчетае перфектно с оксито
Мнението беше редактирано от Gordon Gekko на 17.09.11 13:34.
19.09.11
00:23
казано от didistyle на 18.09.11, 14:24:
Оксито го споменавам междудругото...прехвалено-прехвалено-прехвалено :@
Хм, това е мнение от човек взимал окси в комбинация с Хот Блъд, който в “матрицата” си съдържа по-голямо количество монохидрат от всички останали съставки? Не, той монохидрата не задържа вода, ама никак. Следващия път пробвай стимулант Х с някой гейнър да изкажеш пак мнение.
Приятел, за половин шишенце Окси съм взел 3 пъти ХотБлъд...дали според теб ми е сбъркало работата? Исках да видя какво ще е съчетанието просто...
Или да го погледам така:
Преди да почна Оксито бях само на фитнес с почти никакво кардио на стадион (само в залата 10мин колело или пътека след трен.)
Сега поспрях фитнеса, ходя предимно на лостове и стадион да тичам (през ден-два) и у нас почнах да си скачам на въже.
Храната съм я намалил НЕ защото не ми се яде от Оксито (апетит си имам, а уж не трябва..), а нарочно се ограничавам!
И за тази половин опаковка съм свалил 1кг, от 76 на 75 (което не е сигурно дали е от него или просто преди да се претегля, съм напълнил повече тоалетната с извинение).
Пише да не се пие с кафе...божееее, час-час и половина след взимане на капсула вече съм на 2 къси кафета и 2 дълги и познай - нищо особено ми няма. Аз ли нещо не съм добре, не ми ли влияе..не знам?
Вярно е, че нямам много мазнини както се вижда от снимката на профила ми ама очаквах бая по-силен ефект и до сега да съм изкарал поне горната част на пресата!
Няма какво да си говорим, може да е супер продукта, да е помогнало на много хора, но аз ефект не виждам и няма да повторя да си го купя! Спор няма, че си дава “power”, но само това!
Разочарован съм и ако не постигна набелязаните резултати ще търся някой друг продукт...
19.09.11
11:07
Това ти мнение е вече друга работа ;)
За Окси-то преди време имаше силни отзиви, но последните месеци преобладават негативните. Има голяма вероятност да са “развалили” продукта.
Аз бих търсил причината в хранителния или тренировъчния режим, ако бях на твое място. Нещо някъде бъркаш и това е причината да няма резултат. Най-добре ще направиш ако отделиш малко време и си напишеш хранителния и тренировъчния режим, така ще може потребителите тук да добият по-ясна представа за цялостната картина и евентуално да ти се помогне.
п.п. Колкото за монохидрата - аз съм от хората, които не им понася и след третата доза определено си личи, че задържам вода ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.09.11 11:08.