za Leuzea carthamoides ili Ekdistena

Темата е заключена.

26.05.04
17:54

Otkyde moga da gi namerq i kakvi pari sa nali ekdistena se pravi ot bilkata Leuzea carthamoides

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 14:47.

26.05.04
19:27

Ekdisten mojesh da namerish ot Musashi i e okolo 85lv za 100 tabletki, ako ne se luja i ako nqma pak nqkakva promqna. Inache vodno-spirten ekstrakt ot bilkata Leuzea se prodava v aptekite pod imeto “Elenov Koren” kato flakona 20ml e okolo 12lv

PA

27.05.04
11:41

Здравей. Значи за екдистена само пресметни че в БГ 1 кутия струва 85 лв от Мусаши, а в другите страни - около 30 лева е кутията:):):)Сам си смятай дали ще пълниш гушите на Мусаши, които все се хвалят, че мислят за клиените си и им дават евтини цени.
Не че имам нещо против Мусаши, ама такова поведение е меко казано смешно.
Иначе аз си взех 2 кутии отвън за по 18 долара на кутия и сега пия.
Но според мен ако си търсиш къде да дадеш 85 лв за продукт, който няма да ти стигне и за 1 месец, по-добре дай към 100 и си купи Анимал Стак или на Scitec nutrition имаше пак добавка на екдистен, което излизаше много по-тънкаж, отколкото да си поръчаш отделно от Мусаши.

Тва е моето мнение. Решавай......

27.05.04
13:17

Добре де, а поне кажи от къде си го поръчал!

PA

28.05.04
15:04

За поръчката - носи ми ги един познат от Мосва, като се връща в БГ. Така, че то мойто не може да се каже точно поръчка, щот съм сигурен, че няма да ме измамят. Пък там няма да ви казвам кво може да си намери човек (в Москва де).....ама хайде сега няма да отнасяме темата в рубриката - забранени медикаменти или там както се казваше.

Айсе засега със здраве...

28.05.04
18:18

PAKAZ molq te prati si meila na
NIKOLAZDRAVKOV@ABV.bg

28.05.04
18:20

bilkata Leuzea sys sy6tiq efekt kato ekdistena li e
i po kolko trqbva da se pie na den

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1