Въпрос за протеин на ON

18.09.11
20:40

Здравейте, наскоро си купих протеин Optimum Nutrition Whey Gold standart, проблема е че не се разтваря добре и колкото и да го бъркам остават доста едри бучки, това нормално ли е? Преди пиех протеин ON Pro complex (купен от същия магазин), който се разтваряше много по-добре. Макар, че срока на годност е за още една година се притеснявам, че нещо не е наред с протеина.

18.09.11
20:47

Вероятно е започнал да се разваля, причина за това може да бъде не правилно съхранение. Не е нормално да остава на бучки. Това е протеин който се разтваря сравнително лесно.

19.09.11
00:19

казано от Тодор Тодоров на 18.09.11, 20:40:

Здравейте, наскоро си купих протеин Optimum Nutrition Whey Gold standart, проблема е че не се разтваря добре и колкото и да го бъркам остават доста едри бучки

С лъжица ли го бъркаш? Протеина се разтваря в шейкър като се разклаща хубаво, нищо не бъркаш. Аз съм изпил доста от тоя протеин и мога да ти кажа, че е един от най лесно разтворимите.

Мнението беше редактирано от Георги на 19.09.11 00:20.

Ако нямаш шейкър, винаги може да го направиш и в малка (0,5л) бутилка от минерална вода. Трябва ти само фуния, за да сипеш протеина. Трябва да се разтвори добре с не повече от 20-30 секунди “джуркане” ;)

19.09.11
00:43

казано от rogertaylor на 19.09.11, 00:22:

Ако нямаш шейкър, винаги може да го направиш и в малка (0,5л) бутилка от минерална вода. Трябва ти само фуния, за да сипеш протеина. Трябва да се разтвори добре с не повече от 20-30 секунди “джуркане” ;)

Ако става на въпрос аз и в буркан с винт съм си разтварял протеина. Идеално е, по нищо не отстъпва на шейкъра. Има широко гърло не ти трябват фунии нищо. Сипваш протеин наливаш вода, затягаш капачката и почваш да го клатиш. Ама един хубав шейкър е 10лв. няма смисъл да се излагаме :)

казано от Георги на 19.09.11, 00:43:

казано от rogertaylor на 19.09.11, 00:22:

Ако става на въпрос аз и в буркан с винт съм си разтварял протеина. Идеално е, по нищо не отстъпва на шейкъра. Има широко гърло не ти трябват фунии нищо. Сипваш протеин наливаш вода, затягаш капачката и почваш да го клатиш. Ама един хубав шейкър е 10лв. няма смисъл да се излагаме :)

Е това е ако не можеш да си намериш шейкъра :D

19.09.11
10:42

шейкъра 2 пъти ми е изневерявал и съответно ме е карал да чистя тавана и стените доста дълго .. вече само в голямо шише от нестеа

19.09.11
15:03

Принципно не е нормално. На времето като го пих ми направи впечатление отличната разтворимост. От друга страна доста хора се оплакваха от UK партидите...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.09.11 15:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1