31.08.11
18:46
Утре от 18.30 в училището в Младост.
Ще тестваме (прогресиите на) предна и задна везна. После в силовия блок ще ударим здраво долната част, като акцентираме на задната верига, както се пада по програма за четвъртъците.
И, най-важното, в последния ден от трансферния прозорец с оранжевия тийм подписа нов помощник за тренировките - Разгонената. Утре ще имате възможност да се измъчите и с нея :)
31.08.11
19:07
Като стана дума за везни, ще добавя и аз прогресия и за задната. Тя ми се струва, че е по-трудна, но ти май преди време ми беше казал, че е по-лесна.
31.08.11
19:08
казано от Ачо на 31.08.11, 19:07:
Като стана дума за везни, ще добавя и аз прогресия и за задната. Тя ми се струва, че е по-трудна, но ти май преди време ми беше казал, че е по-лесна.
Предната е по-трудна, освен ако не си солетко от кръста надолу или яко дисбалансиран...
31.08.11
19:45
Ще пробвам. Трудно ще ми е с извивките, но гледах клипчета към прогресиите и ще се мъча :)
абе, аз не знам за какви везни става въпрос, но чувам, че ще има веселба на готино място с готини хора! :D
Смело лепнах по 50м в лога, но сега като си смятам по колко повторения от упражненията съм направил и ми просветна, че е невъзможно това да са 50м. Колко са всъщност - 20 или 30?
02.09.11
00:13
30 метра трябва да са.
Юли, почни да ги триеш тия теми, защото цялия раздел е само дати и тренировки или си систематизирай някак си нещата...
То това е изискване на модераторите, поне на мен така ми предадоха да го правя също.