Искам да стана повече КГ

MO

11.06.05
17:20

как да стана повече килограма тежак. тежа 52 килограма и сам висок 165 см на 18 години. кажете какво повече като храна да ям. не тренирам. преди тренирах но вместо да качвам кила само свалях от изморяванията. на каква храна да наблягам? ям свинско, риба и почти всички вегетариански яденета. не понасям и ми се гади от пилешко и затова не мога да ям. кажете на какво да наблегна за да кача маса?

11.06.05
17:29

сигурно яко си претренирал,затова не си издържал на натоварването,можеш да прочетеш в сайта програмите за начинаещи и да започнеш отначало,щом не можеш да ядеш пилешко,пробвай с пуешко,свинското също става,гледай да не е особено мазно,яж овесени ядки,бобови,зърнени култури

MO

11.06.05
20:05

[quote author=“freakster”]сигурно яко си претренирал,затова не си издържал на натоварването,можеш да прочетеш в сайта програмите за начинаещи и да започнеш отначало,щом не можеш да ядеш пилешко,пробвай с пуешко,свинското също става,гледай да не е особено мазно,яж овесени ядки,бобови,зърнени култури

пилешко/пуешко ... :oops: не ги понасям. свинско ям и не ме е страх че е мазно ... просто нищо не ще да ми се лепи. и като прасе да ям пак не мога да качвам повече от 1 КГ за 2,3 месеца а иначе 2 КГ ги свалям за 2 седмици. много лесно свалям и много трудно качвам. боб и ориз ям също почти през ден и все тая. а и апетита ми нещо липсва. не мога да ям повече от 3 пъти на ден

11.06.05
21:00

говоря ти за наплюскване едва ли не,не знам по колко ядеш,аз също качвам адски бавно,но по-малко от кило ориз на ден не изяждам,да не говорим за другото,тъй че дерзай,учести яденетата и тренирай, при тренировки с тежести гориш много калории и ще се чувстваш гладен

11.06.05
21:55

[quote author=“moncho_ss”][quote author=“freakster”]сигурно яко си претренирал,затова не си издържал на натоварването,можеш да прочетеш в сайта програмите за начинаещи и да започнеш отначало,щом не можеш да ядеш пилешко,пробвай с пуешко,свинското също става,гледай да не е особено мазно,яж овесени ядки,бобови,зърнени култури

пилешко/пуешко ... :oops: не ги понасям. свинско ям и не ме е страх че е мазно ... просто нищо не ще да ми се лепи. и като прасе да ям пак не мога да качвам повече от 1 КГ за 2,3 месеца а иначе 2 КГ ги свалям за 2 седмици. много лесно свалям и много трудно качвам. боб и ориз ям също почти през ден и все тая. а и апетита ми нещо липсва. не мога да ям повече от 3 пъти на ден

Естествено, че ще липсва. За да накараш тялото ти да “си поиска” храна, трябва да го умориш. Забележи, ако претренираш, много е вероятно още по-малко апетит да имаш.

Чети инфо-то в сайта, трен. програми и хранен + разделно хранене

Успех!

п.п. Внимавай каква програма за “качване” ще си направиш, че по някое време да не се окаже, че си се качил на небето, откъм килограми, и да не можеш да слезеш и да искаш.  :lol:

п.п.п. Това свинско е доста зле като месо, според мен. Яж-извара, мляко, яйца, сирене, боб, леща.... и т.н.

11.06.05
22:00

[quote author=“moncho_ss”]пилешко/пуешко ... :oops: не ги понасям. свинско ям и не ме е страх че е мазно ... просто нищо не ще да ми се лепи. и като прасе да ям пак не мога да качвам повече от 1 КГ за 2,3 месеца а иначе 2 КГ ги свалям за 2 седмици. много лесно свалям и много трудно качвам. боб и ориз ям също почти през ден и все тая. а и апетита ми нещо липсва. не мога да ям повече от 3 пъти на ден

Яж телешко след като не можеш да ядеж пилешко. То е относително чисто месо също. ;)

11.06.05
22:32

[quote author=”Владимир”][quote author=“moncho_ss”]пилешко/пуешко ... :oops: не ги понасям. свинско ям и не ме е страх че е мазно ... просто нищо не ще да ми се лепи. и като прасе да ям пак не мога да качвам повече от 1 КГ за 2,3 месеца а иначе 2 КГ ги свалям за 2 седмици. много лесно свалям и много трудно качвам. боб и ориз ям също почти през ден и все тая. а и апетита ми нещо липсва. не мога да ям повече от 3 пъти на ден

Яж телешко след като не можеш да ядеж пилешко. То е относително чисто месо също. ;)

или ако си платежоспособен- заешко

11.06.05
22:57

качи въглехидратите до около 7 грама за кило телесно

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1