Как да се отърва от подкожните мазнини на гърдите.

20.09.11
10:10

Момче на 16 съм тренирам от 5 месеца  172 см  63 кг тренирам по този сплит  http://www.bb-team.org/workout/1290_oshte-poveche-muskuli-sled-polovin-godina-v-zalata#axzz1Uqku6DYq
Бицепс, трицепс, гръб  предмишница общо взето всичко върви добре освен гърдите.Винаги съм бил леко пълен но през първите два месеца на фитнес свалих три кила и сегашното ми коремче си е в допустимите граници  но гърдите не, те се повлияват добре от упражненията мога да си стегна самия мускул но имам и подкожни мазнини които загрозяват цялостната картинка та въпроса ми е при гърдите както при корема ли  с повече кардио и диети или трябва да правя нещо повече за да махна тези мазнини.

AA

20.09.11
10:52

мда и аз имам същия проблем и честно казано опитах с диети и кардио ама нещо не става.

Мнението беше редактирано от agentbg agentbg на 20.09.11 10:53.

20.09.11
11:05

Тези мазнинки за колко време се налепиха по гърдите ти!? Не вярвам да са само за 5 месеца.  Тренирай още поне толкова време, спазвай хранителния си режим и тогава пак може да го зададеш този въпрос. Мазнинките ти в момента са най-малката грижа.

20.09.11
11:58

То аз тези мазнини ги имам доста преди да започна да тренирам но след като свалих 3-4 килограма и корема вече изглежда що годе добре а  мазнините в гърдите си останаха същите  ви  питам дали има нещо по-специално което да правя та да се отърва от тези мазнини.

Хранителен режим и кардио,но на твое място аз бих качвал още кг. и после да чиста.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1