11.06.05
23:26
значи аз съм на 15,тежа маи че 75 и съм висок 1.80м. днес си изчислявах дневния енергоразход и тои се оказа 2910.59 ккал.от 3 месеца и нещо ходя в една зала.Решил съм да стана някъде към 80-85 максимум килограма и след това да чистя.изчетох доста статии за ВВД и други режими за покачване на тегло и скоро ще си направя режим и ще го пусна тук да го разкритикувате :lol: има една статия над мен където един пич се е постарал доста(за което го поздравявам)и си е направил хранителен режим само че калориите му бяха някъде към 6000.та въпросът ми е колко калории трябва да приемам на ден че да достигна желаните килограми?и в ВВД трябва да присъстват главно месо,ориз,яйца,картофи,хляб и сладко нали?вие по колко пъти на ден ядете като сте в ВВД?и да попитам какво ядете след тренировка?аз като се върна от тренировка си правя 4-5 яйца на очи+някакво месо нарязано отгоре като изяждам и 2-3 филии хляб.
съжелявам ако някои въпроси са банални или некадърно зададени :oops:
ами около 4000 4500 калории ти стигат и за около 4 месеца ще си 80 кила
аз ям по 6 пъти на ден кати избягвам сладкото(най много по 1-2 бонбона на ден и то не винаги след тренировка пия протеин и след 40 мни обядвам с манджи :) а ако трен вечер пия протеин и 1 кофичка кисело мляко с 3 филии хляб