Дневник за отслабване и релеф на тялото ми

Темата е заключена.

13.09.11
20:07

Здравейте правя дневника със надеждата да ме светвате как  да се храня  . И със мисълта че ще смъкна приблизително двадесетина килограма за четири  месеца и орелефяване на тялото ми . Аз съм на 16 години 103 килограма  175 висок .
Ето го моето меню : Замразени зеленчуци ,пилешко филе, телешко филе, овесени ядки ,яйца ,подове ,варени картофи, сирене ,мляко ,супи , пълненозърнест хляб ,кафе ,зелен чай за ся не се сещам  др. работи ако съм забравил  нещо бих се радвал да ме посъветвате. Цели да стана релефен и да смъкна до 80 кг.

Темата беше редактирана от Dark seNses на 13.09.11 21:30.

13.09.11
20:51

Поздравления... искам да ти кажа само, че трябва да се подготвиш за много силови тренировки, много лишения и много КАРДИО. УСПЕХ!

13.09.11
21:03

казано от s1s0o0 на 13.09.11, 20:51:

Поздравления... искам да ти кажа само, че трябва да се подготвиш за много силови тренировки, много лишения и много КАРДИО. УСПЕХ!

Мерси човече. :)

13.09.11
21:07

Много труд те чака. Струва ми се, че имаш гинекомастия... дано да е само мазнина де.
Но горе главата. За година две може да си тотално различен човек. Още повече, че си само на 16. Чети много, тренирай, бъди постоянен, експериментирай и резултатите няма да закъснеят! Успех

Мнението беше редактирано от NeDD на 13.09.11 21:12.

13.09.11
21:11

Е, защо ти е да ядеш замразени зеленчуци през лятото, когато има такова разнообразие от пресни??
И не че нещо, ама си объркал раздела. ;)

Успех, приятелче! Нищо не е невъзможно. Аз започнах като теб, от 110 кила, но четох и слушах. След 3 години труд изкарах и плочките даже на 90кг :)

13.09.11
21:25

Благодарен съм на всички за подкрепата . :)

13.09.11
21:53

Приятели нали за 4 месеца може да се скрият гарите . Защото ме е малко срам да се пусна по фланелка зимата .

Също така какво мислите за 90дневна диета .

Мнението беше редактирано от Dark seNses на 13.09.11 23:42.

SP

13.09.11
21:57

Прави 3-4 пъти седмично кардио + 3 тренировки, кръгови, като пак яко интензивни. Отделно храната се старай всеки ден да е изчислена. Ако спазваш това, ще има ефект. Много хора казват, че калриите не е нужно да се следят, но като ги следиш, резултата е 2 пъти по-добър. Прегледай статиите в сайта, както и темите за сваляне на килограми. Състави си едно хубаво меню и го напиши.

20.09.11
13:54

Да не се отказа бе ей ! Я почвай да пишеш! :D

20.09.11
15:32

Здрасти,моите поздравления също! Преди по малко от една година и аз започнах подобно нещо и имаше голям резултат,свалих много и вече трупам за мускули и релеф. Между другото аз съм на 15. При мен помогна много колелото (на ден карах по 20 км минимум) ,пиех много вода (наистина много) . Но тогава не бях запознат добре с начините за отслабване и просто се ограничавах. Случвало ми се е да ям на ден вредна храна (като мак доналдц например) и да си кажа ‘’аа то сега тва ми е еди-колко си калории,стигат ми за днес’’ да,само,че какви полезни вещества ми дава тая храна? Ето това аз го бях пропуснал. И още редица неща като например стоенето до страшно късно,има още много примери. Трябваше да уча страшно много тая година и не можех да ходя на фитнес и въобще нямах много време. Препоръчвам ти фитнеса и плуването,ако ти е кофти да тичаш,както на мен ми беше,колелото за начало е супер. Ако неща те интересува по-подробно ми пиши съобщение,защото смятам,че имам известен опит със отслабването,при това грешното и знам какви са ефектите. Сега обаче научих как стават нещата по полезния начин и давам напред. Успех! :)

09.10.11
12:41

Не се отказвай бе момче !!  :@

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1