13.09.11
20:07
Здравейте правя дневника със надеждата да ме светвате как да се храня . И със мисълта че ще смъкна приблизително двадесетина килограма за четири месеца и орелефяване на тялото ми . Аз съм на 16 години 103 килограма 175 висок .
Ето го моето меню : Замразени зеленчуци ,пилешко филе, телешко филе, овесени ядки ,яйца ,подове ,варени картофи, сирене ,мляко ,супи , пълненозърнест хляб ,кафе ,зелен чай за ся не се сещам др. работи ако съм забравил нещо бих се радвал да ме посъветвате. Цели да стана релефен и да смъкна до 80 кг.
Темата беше редактирана от Dark seNses на 13.09.11 21:30.
Поздравления... искам да ти кажа само, че трябва да се подготвиш за много силови тренировки, много лишения и много КАРДИО. УСПЕХ!
13.09.11
21:03
казано от s1s0o0 на 13.09.11, 20:51:
Поздравления... искам да ти кажа само, че трябва да се подготвиш за много силови тренировки, много лишения и много КАРДИО. УСПЕХ!
Мерси човече. :)
Много труд те чака. Струва ми се, че имаш гинекомастия... дано да е само мазнина де.
Но горе главата. За година две може да си тотално различен човек. Още повече, че си само на 16. Чети много, тренирай, бъди постоянен, експериментирай и резултатите няма да закъснеят! Успех
Мнението беше редактирано от NeDD на 13.09.11 21:12.
Е, защо ти е да ядеш замразени зеленчуци през лятото, когато има такова разнообразие от пресни??
И не че нещо, ама си объркал раздела. ;)
13.09.11
21:18
Успех, приятелче! Нищо не е невъзможно. Аз започнах като теб, от 110 кила, но четох и слушах. След 3 години труд изкарах и плочките даже на 90кг :)
13.09.11
21:25
Благодарен съм на всички за подкрепата . :)
13.09.11
21:53
Приятели нали за 4 месеца може да се скрият гарите . Защото ме е малко срам да се пусна по фланелка зимата .
Също така какво мислите за 90дневна диета .
Мнението беше редактирано от Dark seNses на 13.09.11 23:42.
13.09.11
21:57
Прави 3-4 пъти седмично кардио + 3 тренировки, кръгови, като пак яко интензивни. Отделно храната се старай всеки ден да е изчислена. Ако спазваш това, ще има ефект. Много хора казват, че калриите не е нужно да се следят, но като ги следиш, резултата е 2 пъти по-добър. Прегледай статиите в сайта, както и темите за сваляне на килограми. Състави си едно хубаво меню и го напиши.
20.09.11
13:54
Да не се отказа бе ей ! Я почвай да пишеш! :D
20.09.11
15:32
Здрасти,моите поздравления също! Преди по малко от една година и аз започнах подобно нещо и имаше голям резултат,свалих много и вече трупам за мускули и релеф. Между другото аз съм на 15. При мен помогна много колелото (на ден карах по 20 км минимум) ,пиех много вода (наистина много) . Но тогава не бях запознат добре с начините за отслабване и просто се ограничавах. Случвало ми се е да ям на ден вредна храна (като мак доналдц например) и да си кажа ‘’аа то сега тва ми е еди-колко си калории,стигат ми за днес’’ да,само,че какви полезни вещества ми дава тая храна? Ето това аз го бях пропуснал. И още редица неща като например стоенето до страшно късно,има още много примери. Трябваше да уча страшно много тая година и не можех да ходя на фитнес и въобще нямах много време. Препоръчвам ти фитнеса и плуването,ако ти е кофти да тичаш,както на мен ми беше,колелото за начало е супер. Ако неща те интересува по-подробно ми пиши съобщение,защото смятам,че имам известен опит със отслабването,при това грешното и знам какви са ефектите. Сега обаче научих как стават нещата по полезния начин и давам напред. Успех! :)
09.10.11
12:41
Не се отказвай бе момче !! :@