20.09.11
15:31
Намерих в един сайт за продажба на добавки BCAA на SCITEC Nutrition на цена 19лв. за разфасовка от 125 таблетки , което ми се струва доста евтино.
Как мислите, дали ще са качествени?
Съдържание в 4 таблетки:
L-leucine 2200 mg
L-izoleucine 1100 mg
L-valine 1100 mg
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.09.11 15:36.
Без да мога да кажа категорично, но аз се съмнявам в качеството им предвид къде се произвеждат.
Защо не си взимаш BCAA на прах? Излизат на половина по евтино и ако се ориентираш към по голяма разфасовка ще ти излезнат по-тънко. Scitec са много негодна фирма.
Мнението беше редактирано от Георги на 20.09.11 16:24.
20.09.11
16:48
На фона на всички останали производители, тази цена от 19лв. наистина изглежда съмнително, но пък и както виждаш Scitec горките не се радват на добри отзиви.
Следващите изгодни BCAAs са Xtend, Optimum Nutrition Bcaa 1000 (при тях ще трябва да пиеш по 3-4 дози наведнъж), NOW Foods BCAAs и вече ако разполагаш с повечко средства USP Labs Modern BCAA и Gaspari Nutrition BCAA 6000.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.09.11 16:50.
Онзи ден сдъвках от тях десетина. Имаха си вкус на сурватка, ама не ти ги препоръчвам. Това са 125гр за 19 лева! 152 лева за килограм! Скъпо е! Земи си Scivation или нещо от горепосочените на прах.
Лично мое мнение е , че Скайтек може би бяха удачни преди няколко години , може би до преди една (предвид ниската си цена и доста съмнителното качество и отзивите за тях) в от както се появиха толкова много онлайн магазини цените паднаха драстично при тази конкуренция и има достатъчно голям и добър избор като цена/качество ... Имаше една поговорка : ” Не съм богат да купувам евтино” , та ще те посъветвам да се насочиш към други , бол продукти има ;)