Нов съм помощ! тренировъчна програма +

20.09.11
22:26

Добър вечер, имам няколко въпроса. Занимавам се от около няколко седмици с фитнес, зарибих се от приятел, и започна да ми харесва. Така висок съм 1.90 m, 75 kg, работя по тази програма - http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1Wv9c5pwL и искам да ви питам добре ли е за начало. Имам възможност да тренирам до 5 дни в седмицата.

Главно искам да направя хубав гръб и раце, но са ми обеснили че трябва всички мусккли да се тренират

Ще ви помоля да дадете савети дали да остана по тази програма, или след време да мина на друга и да ми кажете каква е.

Ако може и хранителна програма.

Поздрави

Тази програма според мен ти трябва след около 5-6 месеца стаж в залата.Както ми казваш,че тренираш от няколко седмици спорд мен не си готов за тази програма по-простата причина,че леко ще претренирваш с това гърди и бицепс и гръб и трицепс не че това не е класика,но все пак си отскоро в залата.Според мен трябва да почнеш да правиш кръгови тренировки в продължение на 4-5 месеца за да свикне тялото ти на натоварване и на правилна техника на повечето упражнения.Ако не знаеш как се изпълнява някое упражнение или ти е трудно питай другите и обменяй опит-защото това наистина ще ти е от полза както за теб така и за тях.Относно хранителната програма според мен още не ти трябва.. Ако искаш маса яж всичко,но разбира се без боклуци-газирани,чипсове,тестени закуски и т.н. Яж яйца,риба,месо.. И ако искаш маса-много хляб,но за това не съм много сигурен.. Аз напримерно качих маса с много хляб е и много ядене разбира се ! :D Това е общо взето.. може и да съм пропуснал нещо .. Яж,тренирай,почивай и резултати ще дойдат със времето.Само недей да бързаш да взимаш добавки и тем подобни (но както искаш) аз само казвам-Лично мнение!
Успех !

Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 20.09.11 22:37.

20.09.11
22:57

Аз и преди съм тренирал но не сериозно ( ходя 1-2 седмици, почивка после пак нещо такова) все пак мерси

Не забравяй да тренираш крака,защото те са най-големия комплекс от мускули и като ги тренираш ти расте всичко. Не ги пренебрегвай като повечето,които тренират в залите..  Изобщо не са за пренебрегване !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1