Предложения за аминокиселини

10

20.09.11
23:15

Хай. Тръгнал съм да си зимам някакви аминки, ама съм раздвоен. В момента съм се спрял на:
1. сайвейшън екстенд
2. ОН БЦАА голяма разфасовка или ОН амини голяма разфасовка + някакви витамини ?
предлагайте, съветвайте. Разполагам с около 160лв, от които 65 отиват за синтракс уей шейк. Давайте до към 80-85 да измислим нещо. Ако е по-евтино ше вкараме и някакви витамини или некоя друга хватка.
3. аминомакс 8000 + друго
стаж - година и месец редовно, цел - сила/мм
едит: аминомакс 8000 добавено към опциите

Темата беше редактирана от 100il на 20.09.11 23:41.

20.09.11
23:20

Аминомакс 8000, изключително голямо съдържание на верижно разклонената аминокиселина Левцин.И добро съдържание на протеин в доза.Аз ги взимам за възстановяване и бърз белтък.Препоръчвам !

20.09.11
23:42

Точно тези на Гаспари не ми останаха на сърце, не искам да обяснявам защо, но ако държиш - на ЛС. Екстенд е добър избор!

21.09.11
00:18

Щом целта ти е ММ/сила съм учуден, че не си помислил за креатин.

10

21.09.11
00:21

казано от summer_jam на 21.09.11, 00:18:

Щом целта ти е ММ/сила съм учуден, че не си помислил за креатин.

имам 150-200гр на ОН останал от некой друг месец. по принцип креатина го ползвам главно да преодолявам застой в силата.

21.09.11
00:27

Еми аз вече съм изпил половин кутия х-тенд и съм доволен от него.Перфекто ме възстановява.Посъветваха ме да го пия 0.3 на кг. ,както и правя.В него присъства и глутамин впрочем.
Отностно други БЦАА-та съм пил purple wraath ,от който също останах приятно изненадан.Текущата му цена в power-beauty е 84-5 лева.Определено и двата продукта са добри.Може би x-тенда ,като вкус е по-хубав.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 21.09.11 00:28.

10

21.09.11
00:32

Нещо и мен много ме привлича тоя екстенд, не съм чул лош отзив за него :/ колкото до вкуса - той не е фактор за мен, мога да търпа на всичко, стига да е течно, пък и хей, нема как да е по зле от креатин :D

21.09.11
00:44

Не го казах с цел фактора да е определящ... например,ако се чудиш в някъква малка разлика м/у него и някакъв друг продукт или да са еднакъкви по състав и просто да избереш по-добрия вкус.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 21.09.11 00:44.

Ако те устройва суплемента в прахова форма, най-добрата оферта е NOW Foods BCAAs - 340гр. прах. 68 дози съдържащи 2,5:1,25:1,25 съответно за Левцин:Изолевцин:Валин.

Следващата оферта е Scivation Xtend, който е на 1/2 цена от NOW, но и с наполовина на неговите дози. Репутацията на NOW обаче ги правят предпочитан избор.

Optimum Nutrition Bcaa е еквивалентен по етикет на NOW и е по-евтин. Естествено тук отново цената се движи от марката.

Вече ако имаш повечко възможности и прахта не е вариант - капсулната форма на NOW или Gaspari BCAA 6000.

Optimum Nutrition Bcaa 1000 също е някакъв вариант, но при него имай в предвид, че ще трябва да приемаш по 5-6 дози наведнъж, за да поемеш нормално количество от аминките.

Поздрави!

21.09.11
09:46

Пропуснах да отбележа и течните амини като един чудесен вариант - оптимум, юнивърсъл, евтини са на био тех.

10

21.09.11
10:31

казано от Тихомир Велев на 21.09.11, 09:39:

Ако те устройва суплемента в прахова форма, най-добрата оферта е NOW Foods BCAAs - 340гр. прах. 68 дози съдържащи 2,5:1,25:1,25 съответно за Левцин:Изолевцин:Валин.

Следващата оферта е Scivation Xtend, който е на 1/2 цена от NOW, но и с наполовина на неговите дози. Репутацията на NOW обаче ги правят предпочитан избор.

Optimum Nutrition Bcaa е еквивалентен по етикет на NOW и е по-евтин. Естествено тук отново цената се движи от марката.

Вече ако имаш повечко възможности и прахта не е вариант - капсулната форма на NOW или Gaspari BCAA 6000.

Optimum Nutrition Bcaa 1000 също е някакъв вариант, но при него имай в предвид, че ще трябва да приемаш по 5-6 дози наведнъж, за да поемеш нормално количество от аминките.

Поздрави!

NOW ще ми натежат много на джоба. Четох доста коментари в бб-ком магазина, относно гаспари бцаа 6к, аминомакс 8к и ОН амин/бцаа, за всички има много добри отзиви, ама ме плашат с подобни коментари - “pills are huge, unless your used to swallowing sowrds, this isnt gonna make your life easier” О.О Имам още около седмица време да избера най-изгодното, така че продължавайте. За сега везните клонят към ОН.

21.09.11
10:49

Now Foods - Amino Peptide
Gaspari - AminoMax

21.09.11
11:09

Искам да се включа и аз по темата с един въпрос относно една нова фирма, която ми я хвалят приятели purenutrition, но тук не се предлага а ми отхвърля линка към друг сайт за добавки ;)-става въпрос за амино на капсули и bcaa на прах - Тихомир как ще я коментираш? Иначе пиех Modern BCAA na USP Labs и мога да кажа, че е страхотен продукт но идва малко скъпичък.

Pure Nutrition е нова американска компания и продуктите им са с високо качество. Много скоро техните продукти ще се предлагат и при нас и сами ще можете да ги тествате.
Моето мнение е, че няма да сбъркаш с покупка на техен продукт. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.09.11 11:16.

21.09.11
11:20

Мерси много и аз така научих от хора, на които вярвам-похвалиха ми и буустера им и течния l-karnitin.

21.09.11
11:25

На същата тази марка се очаква и изключително изгоден суроватъчен бленд (изолат+концентрат), но по информация от вносителя, ще почакаме ок.месец.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.09.11 11:26.

10

21.09.11
13:14

Решението е почти взето - малка опаковка екстенд и голяма ОН амини

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1