Програмата ми и става ли за покачване на мускулна маса?

20.09.11
23:19

Здравейте ,искам да попитам добра ли е пограмата ми за маса ,която сам си я направих :

1 ден-бицепс
бицепсово сгъване с щанга 3х6
Бицепсово сгъване с дъмбели 3х8
Концентрирано сгъване 3х6

2 ден-гръб
Трапецовидно повдигане с щанга 3х8
Гребане с Т-щанга 3х6
Мъртва тяга 3х10
Едностранно гребане с дъмбел 3х6

3ден-трицепс
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват 3х6
Френско разгъване с щанга от лег 3х6
Едностранно трицепсово разгъване с дъмбел зад глава 3х6

4ден-гърди
Повдигане на щанга от тилен лег (класически вариант) 3х8
Флайс с дъмбели 3х6
Изтласкване на щанга от лег с подхват 3х6
Повдигане на дъмбели от хоризонтален тилен лег 3х6

5ден-рамо
Повдигане на щанга до брадата, Вертолет 3х8
Раменни преси пред и зад врат 3х6
Раменни преси с дъмбели от седеж 3х6

-предмишница

Бицепсово сгъване с надхват 3х6
Сгъване за предмишници с щанга/дъмбел 3х10

6ден-бедра,прасец и корем

Клякане с щанга 3х10
Повдигане на пръсти от стоеж/седеж 3х12
V-преса 3х10
класически преси 3х20
Извивки встрани с дъмбели 3х8

7ден-почивка

Направил съм пограмата според това какво имам в нас,а това са свободни тежести(лежанка,дъмбели,щанга).За стажа 1 година,кг 80,години 18,не съм начинаещ,просто реших да се задълбоча повече в тренирането.Днес получих и протеин и креатин(100 голд стандарта и креатин про пре лоадд комплекс на оптиум нитриум)За храненето няма да споменавам,мисля че съм добре с него.Искам да знам ще кача ли маса с тая пограма или ще ми дойде в повече.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 21.09.11 22:01.

Братленце как ще тренираш бицепс и трицепс самостоятелно.Не знам дали си запознат,но като гледам много не си .Това си е смешно - 6 дни трениране и 1 ден почивка.Никакви резултати няма да очакваш така.Тренира се 2 дена и 1 се почива.Тренирай Гърди с бицепс,гръб с трицепс,рамо с крака...

CL

21.09.11
00:08

Аз мисля че бицепса и трицепса трябва да са в края.Също така мисля че 1 ден почивка е малко за качване на маса.Аз бих направил нещо такова:
1ден-гърди,предно и средно рамо,корем
2ден-гръб,задно рамо,трапец
3ден-почивка
4ден-бицепс,трицепс,предмишница,корем
5ден-крака
6ден-почивка
7ден-почивка

Да,това не е лоша програма.

21.09.11
09:55

Благодаря паца.Ще следвам твоята структора ,по моите упражнения:)

CL

21.09.11
14:43

You Welcome ;)

21.09.11
14:50

казано от Milen Dobrev на 20.09.11, 23:19:

6ден-бедра,прасец и корем

Клякане с щанга 3х10
Повдигане на пръсти от стоеж/седеж 3х12

И това ти стига за крака ? о.О Или използваш някакви зверски килограми,или не си даваш зор :D

21.09.11
21:59

Тия упражнения мога да изпълня с щанга/дъмбели,ако имаш други предвид кажи ги ще съм ти благодарен : )

Мнението беше редактирано от Milen Dobrev на 21.09.11 22:00.

напади с дъмбели/щанга, отпади също, стъпала с тежест... преден клек, римска тяга с дъмбели/щанга...  можеш дори и разгъвач и сгъвач да правиш с дъмбел между глезените... всичко можеш да правиш с щанга и дъмбели.

22.09.11
00:03

Благодарим кристианчо: )Ще последвам и твоите съвети

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1