Моят скромен стак за зимата!

18.09.11
03:47

Здравейте на всички!Какво ще кажете за този стак който излиза на цена около 60-70 лв и струва ли си да се пробва?
1:Scitec - ZMA 60 caps - 12-13 лв.
2:Primary nutrition fast carbs 2 (декстроза + малтодекстрин (1:1), хром, витам., антиоксиданти) - 8-9 лв.
3:OPTIMUM NUTRITION VS - 10 VANADYL SULPHATE 100 tbs - 11-12 лв.
4:SCITEC ALA - Alpha-Lipoic Acid 250 mg. / 50 Caps. - 13-14 лв.
5:SCITEC Creatine 100% Pure 500 gr - 20-21 лв.
Ето това е и мисля,че си заслужава парите чудех се дали да добавя и бирена мая но в дектрозата има витамини от група Б и маята става излишна.. Все пак драснете по един коментар! :)

10

18.09.11
20:40

я линкни точка 2 (продукта)

мисля че говори за това:

за стака - само от глюкозата и креатина можеш да смъкнеш още 10лв, стига да имаш желание.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 18.09.11 22:04.

HE

19.09.11
00:17

казано от HammersInsteadOfHands на 15.08.11, 19:10:

Здравейте на всики искам да ви попитам относно програмата ми.Тренирах пет месеца без прекъсване но вече от 4 месеца съм спрял и съм решил след 1 месец пак да започна но тоя път по сериозно.

Да според това инфо, точно този стак ти трябва, а не хранене и тренировки! Не, чакай - ти си генетична аномалия и си изпълнил потенциала на тялото си само за един месец.

казано от HammersInsteadOfHands на 15.08.11, 19:10:

Здравейте на всички,наскоро прочетох в един наркомански форум,че смъркането на креатин монохидрат давал много енергия за 3-4 часа и действието му било сходно с това на амфетите.Някой пробвал ли е или чувал ли е нещо повече за този вид на приемане на креатин,защото ми е доста интересно!

Първо си помислих, че вероятно от всичко изброено, ще знаеш поне креатина как се приема, но тогава попаднах на горния цитат.
Като ти гледам мненията из форума /слава богу са малко/ нищо ама нищичко не ти е ясно. Продуктите, които си избрал - чел си само рекламите на производителите!
@ts.vassilev ти каза една от грешките, а аз ще ти спомена само, че VS-10 в самостоятелен прием не върши работа, а с какво работи ще те оставя да си блъскаш главата сам.
Файда от стака няма да видиш, защото, както вече споменах, си наясно с всичко, колкото аз с фигурното пързаляне. Все пак ако си вземеш стака, пиши, че да те добавя към потребителите, които следя за да се забавлявам.

19.09.11
00:41

Чакай малко бе ти кой си да изказваш негативно мнение за мене след всеки мой коментар из форума бе? Това че съм задал въпроса за креатина въобще не означава нищо а е от чисто любопитство!На всичкото от горе ти некъде да виде аз да питам за хранителен и тренировъчен режим???Като съм попитал за стак ше отговараш за стак не за хранене и тренировки,а ако не ти изнася ше спамиш на друг темата не мойта!Тебе какво те интересува моя начин на живот да та пишеш кретенските си коментари?Аз питам за конкретно нещо и търся съвет и изведнаж идва от некъде некакав човек и започва да ми говори за съвсем други неща и за теми от преди неколко месеца!

HE

19.09.11
02:37

казано от HammersInsteadOfHands на 19.09.11, 00:41:

Чакай малко бе ти кой си да изказваш негативно мнение за мене след всеки мой коментар из форума бе?

Този, който ще изказва негативно мнение след всяка твоя простотия във форума!

Като съм попитал за стак ше отговараш за стак не за хранене и тренировки,а ако не ти изнася ше спамиш на друг темата не мойта!

Аууу така ли? Ами ако не искам? По заплашителния ти тон съдя, че ще дойдеш да ме набиеш? :D

Чакай малко бе ти кой си да изказваш негативно мнение за мене след всеки мой коментар из форума бе? Това че съм задал въпроса за креатина въобще не означава нищо а е от чисто любопитство!На всичкото от горе ти некъде да виде аз да питам за хранителен и тренировъчен режим???Като съм попитал за стак ше отговараш за стак не за хранене и тренировки,а ако не ти изнася ше спамиш на друг темата не мойта!Тебе какво те интересува моя начин на живот да та пишеш кретенските си коментари?Аз питам за конкретно нещо и търся съвет и изведнаж идва от некъде некакав човек и започва да ми говори за съвсем други неща и за теми от преди неколко месеца!

Неграмотнико, ти на кой ще викаш кретен бе? Друго си е да знаеш, че си в къщи на топличко, пред монитора и можеш да кажеш кретен на някой - няма опасност следващия месец да се храниш през сламка. :D Кой съм аз ли - може и да се запознаем, знае ли човек?!
Пише се:
1. нЯкъде, а не некъде
2. видЯ, а не виде
3. Ще, а не ше
4. отговарЯш, а не отговараш
5. моЯта, а не мойта
6. изведнЪж, а не изведнаж
7. нЯкъде, а не некъде
8. нЯкакЪв, а не некакав - колко неграмотен трябва да си, че да допуснеш в една дума две правописни грешки?
9. нЯколко, а не неколко
В скобите ти оставям нЯколко запетаи, че да си имаш резерви, защото гледам твоИте си ги свършил /,,,,,,,,,,/ :D
Ходи си върни дипломата /ако изобщо имаш такава/! Да не си от малцинствата, че пишеш по подобен начин?

19.09.11
09:55

Ей ******* на 30 си и въобще не ти утива да се разправаш с момче на 17 по тоя детски начин ае фани задърпай на некъде пусни си една тема и си пиши колкото искаш прави си монолози по цел ден!И да знам че VS 10 се комбинира с хром пиколинат,но в втория продукт от стака има достатъчно!

До ts.vasilev: никъде не можах да намеря креатин на по ниска цена от 19 лв за 500 гр... а за глюкозата ще обиколя аптеките и по големите магазани като Била Европа и ще намеря и по евтина.

Модерация: Моля, успокойте “топката”. По-добре е да помислите над казаното от head_hunter в първото му мнение в темата. Силно препоръчително е да обърнете внимание и на правописа си - въпрос на уважение към потребителите на този форум.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.09.11 09:59.

@HammersInsteadOfHands какво целиш с този стак?

19.09.11
22:11

По-добро възстановяване и още 2-3 кг за 2 месеца.

20.09.11
22:14

Е как мислите добре ли е за тия пари и ще ми свърши ли някаква работа в комбинация с добро хранене и добра тренировка?

с добро хранене и добра тренировка

- това е ключа.
Ако добавиш едни хубави мултивитамини може и да ускориш възстановяването.

Е нали декстрозата е обогатена с витамини от груба Б няма ли да предозирам ако взема и мултивитамини?

Не. Не мисля, че има такава опасност. В декстрозата ако има витамини то ще са в минимални количества.

ОК значи прибавям и едни мултивитамини и за няма и 100 лв. се сдобивам с стак,който се равнява на Креатин+Гейнър+Мултивит. и дори повече но за много по-малко пари!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1