21.09.11
18:45
Здравейте отново! След близо 2 месеца и нещо тренировки и спазване на хранителен режим, реших да си взема комбинацията от креатин + протеин. Въпросът ми е относно протеина - Whey Shake Combo е МНОГО изгоден и в голямо количество, а Syntrax Nectara-а е с по-добро качество (поне според мене, защото е изчистен от въглехидрати и мазнини, а и на вкус съм чувал, че е по-добър, въпреки че вкуса за мене няма абсолютно никакво значение, важното е да има ефект), но е много скъп. Така, аз понеже съм начинаещ има ли значение дали ще приемам единия или другия, защото все пак тези разлики са важни в по-късен етап, когато си имаш достатъчна маса, нали? Или Syntrax Nectar-а е по-удачния избор, независимо от стажа в залата и килограмите? Имайте предвид, че съм 60 килограма и съм висок 187 см. и спешно се нуждая от килограми. Добре ли ще е в началото за да спестя пари (това не го приемайте като опит да спестя пари за сметка на качеството, просто пак се връщам към въпроса - едва ли ще е голяма разликата?) да си взема 2 торби Whey Shake Combo и като ги свърша да мина на Nectar? :)
21.09.11
20:45
Леко отклонение ... спешно? Ще ги носиш ли някъде тези килограми? :)
Иначе за избора - въпрос на бюджет. Ако Shake-a ти е по-изгоден, значи него. Няма какво толкова да му мислиш.
21.09.11
21:52
Whey Shake ти е два пъти по-евтин от Nectar, сравнени по брой дози. Има разлика между двата, но тя е за тези, които могат да си я позволят. А дали въобще някой може да я усети (като действие на продукта) едва ли може да се каже.
Та...ако парите не са проблем - вземи Nectar, ако ли не - Whey Shake.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 21.09.11 21:52.
Единственият минус на Whey Shake е ако концентрата не ти понася и ти причинява дискомфорт,но това е рядко срещано и няма как да разбереш без да опиташ първо.
Както споменаха,няма никакъв шанс да усетиш друга разлика между двата продукта,освен финансова.
Аз съм пил Whey Shake,страхотен е на вкус.
22.09.11
00:34
След цели два месеца тренировки и хранителен режим? Мисля си, че за тези два месеца не си свикнал да спазваш хранителен режим и евентуално /в сферата на вероятностите/ си се научил на правилно изпълнение на упражненията. Веднага креатин и протеин? Знаеш ли, сега ще изненадам всички, които ме познават и ще ти кажа “Вземи си ги”. Явно не Ви увират главите от приказки и, когато някой казва, че ще си счупиш главата ако я удариш в стената, то за повечето новаци пробата е най-важното нещо. Аз много искам да видя какъв ще е ефекта след тези цели два месеца, като минеш на споменатите добавки.
Един съвет - така, както не са ти укрепнали ставите и сухожилията /за мускули след два месеца няма да говоря/, се моли и пали свещички да издържат.
Колкото до “спешните кила” - сам ще видиш.
п.п. Решил съм да пускам една тема за глупостите, които правят новаците, като теб. Ще е полезно и забавно, ще видиш и как гледат хората на такива “спешни килограми”.
27.05.13
15:54
Здравейте. Мисля идния месец да отделя 100-150лв за протеин и някакви аминокиселини. Целта ми е да кача още някой килограм и едновременно да изчистя малко. Спрял съм се на whey shake но не знам с какви аминокиселини да го съчетая. Може ли да пия протеина с някакви говежди аминокиселини? Как би следвало да ги приемам? След като аминото и протеина свършат(предполагам ще стигнат за около месец) мисля следващите месеци да продължа само с протеинче.
На 25г съм, 187см, 94кг. Тренирам от началото на годината. В началото тренирах по 4 дни седмично, а сега тренирам по 5дни, продължителност на тренировката от около час. Гледам през месец да размествам съчетанието на мускулните групи и последователността на упражненията. Не пазя диети, гледам да се храня добре(да не стоя гладен). Професията ми е крупие... постоянно на крак, ходене, нощни смени...