Зов за Помощ

Здрвавейте момчета и момичета.
Казвам се Николай и съм на 18 години.
Вчера стоя пред огледалото и си викам е аре стига вече.
Имам един голям проблем висок съм 185 и тежа 110кг бях 130 но това лято изчезнаха
Бих желал някой минал през моето тегло да ми даде съвет как да стана нормални килограми
Имам желание да ходя повече на Лост но ако трябва и в зала влизам стига да стана нормален.
Като помощ приемам съвета да пия ли нещо някой да каже интересен режим всичко от А до Я.
Благодаря ви предварително.
П.П тази вечер може да кача снимков материял на моя проблем.

Ще помогнем, но твърде общи параметри си задал - а да преразкажем всичките раздели няма смисъл.

Доста хора от нашата аудитория са минали през някакъв етап на отслабване, така че може да споделят опит, стига ти да си по-конкретен.

Преди всичко се иска да прочетеш основите, така че като коментираме даден хранителен режим, да знаеш поне базовата информация.

Аз съм минал през твоето тегло, но така и никога не съм стигал до нормалните килограми. Както г-н Михайлов ти отговори, е нужно да се запознаеш с базовата информация за да може да коментираме. Нужно е и да ни дадеш повече информация за теб, досегашно хранене, досегашна физическа активност дневен режим и т.н.

Здравейте бях в чужбина.
Значи физическа активност  цялото лято работих тежка работа предимно обща в сферата на земеделието.
Начин на Хранене ям по много от всичко без мярка не харесвам зелен боба само.
Хляб и сладко в големи количества.
Искам да се запозная с по научната информация за диетите за да ми е ясно.
Благодаря предварително.
Сега всяка сутрин ходя да тичам по 30 мин и правя по 50 лицеви сутрин преди училище.
Пуша но ги намалих от 1 1/2 кутия на 5 до 10 максимум цигари на ден

Мнението беше редактирано от Николай Пенков на 19.09.11 07:55.

22.09.11
01:20

Само ако спреш хляба и сладкото, ще усетиш разлика. И 1 цигара на ден има негативни ефекти върху белия дроб и сърдечносъдовата система, така че ги откажи напълно. Закусвай. Яж по малко 5-6 пъти на ден, не се тъпчи вечер. Това са общи насоки, по-детайлните - целият сайт е пред теб. Прочети за високомазнинен-нисковъглехидратен режим. Успех.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1