21.09.11
22:17
Здравейте! Купих си гейнър мъсъл джуис революшън. Пиши ,че трябва да се пие 2 пъти на ден по 260 грама, един път сутрин и един след тренировка (в тренировъчни дни). Проблема е там ,че тренирам сутрин около 11 часът и няма как да го направя а 260 грама надуват доста. Въпроса е да изключа закуската и да пия само гейнър (не особенно добър според мен вариант) и след тренировка, пак и не знам кога да обядвам тъй като лекцийте ми започват в 2 p.m. или да си хапвам закуската (омлет от 2 жалтъка и 3 белтъка + 100гр извара и мляко с мюсли) и да пия гейнъра след тренировка, да се пробвам да обядвам след това и да пия отново в университета по някое време ? (колкото и да ме е срам да изкарам 1 шейкър пълен с нещо и да го пия... (sweat) ) Какво мислите как да го пия това чудо ? Приемам и други варианти, тренировки по друго време не мога да ги правя, трябва да тренирам 4 пъти в седмицата а пон,втор, чет,пет. съм от 2 часът на лекций сряда цял ден а събота и неделя понякога се прибирам към моя си град и няма как.
Другият ми въпрос е свързан с сутрешните тренировки. Трябва да тренирам сутрин както вече казах тъй като лекцийте ми свършват в 8 p.m. и да отивам в залата в 9 след учебния ден ,не върви. Сутрин ставам към 9 ям до към 9:30-10 после чакам да послегне :D и към 11 отивам да тренирам тренирам до 12-12:30 връщам се ям и към университета. Та проблема е ,че тялото ми сутрин е малко умряло и нямам достатъчно сила, чувствам се леко заспал дори и да съм се разсънил тялото ми е умряло , чувствам лека болка в мускулите като ги разтягам или напрягам. Пия кафе ,но не ми помага особено, аз вече съм пристрастен. Та дайте съвет как да се порасъня както трябва сутрин преди тренировка за да мога да се раздавам на 100% в залата ?
21.09.11
23:11
Гейнъра сутринта 130грама и след тренировка 130 грама през останалото време си ядеш там,каквото ти е менюто :) А относно втория въпрос - Адаптирай се :)
Не ми стана ясно какво срамно има в това да си изпиеш протеина в университета, щом си почнал сериозно фитнес и си направил хранителен режим, не трябва да те е срам от подобни неща, по-добре от колкото да ядеш разни дюнери, вафли и кроасани, аз лично си нося в у-ще храна в кутия, или в по редки случаи заместители на хранeне като Syntha 6. :)
Мнението беше редактирано от NIKOLOV на 21.09.11 23:29.
Срам ме е за това ,че се започва “ооо химия, анаболи, стероиди” “глей го ко прай...” тцтц... Ама нп де в училище съм си носил в университета ли няма.
Denis22@ Трябва да пия 2 пъти по 260 грама ... там е проблема .. а ако ще намалям дозата.. то малко му се губи и смисъла от гейнъра.. , най-малко през трен. дни трябва да пия пълна доза. И от там започват проблемите които описах горе с закуската и обяда.
А за тренировките сутрин.. ами пробвам се да се адаптирам и др път съм тренирал сутрин, но не е същото. А имам приятели които сутрин са като машини а след обед като сополи :D явно си е до организъм, но все пак ако някой знае някакъв добър трик за преди фитнес може да сподели благодаря !
Прав си, до организъм си е, а относно това че ще ти викат нещо от рода “оо химия, анаболи, стероиди, тцтц...” не виждам нищо анаболно в това да се храниш правилно и да поддържаш хранителен режим, че и дори да си пиеш добавките, в което няма нищо срамно, недей да се отказваш и да те е срам от някакви кифли, дето им е бедна фантазията за такива неща, а и не вярвам да си единствения фитнес маняк там. :) успех
22.09.11
09:55
Опитай да тренираш сутрин на гладно. След хапване ти се доспива, и аз съм така. Тренирам сутрин на гладно и съм ок.
А за глупаците, които се заяждат, какво ти пука, гледай себе си. Повече ти пука за тях или за теб?
Мнението беше редактирано от Miss Fight на 22.09.11 09:55.
22.09.11
10:02
Ти сам каза, че сутрин ти е тегаво да тренираш. Тогава тренирай вечер. За мене това е най-добрия вариант. Пребирам се от работа в 8:30 и в 9:00 съм в залата за час 2. Просто трябва да свикнеш. А относно тренировката на гладно..... хммм... . този гейнер го пиеш с цел да качваш нали ?
казано от Miss Fight на 22.09.11, 09:55:
А за глупаците, които се заяждат, какво ти пука, гледай себе си. Повече ти пука за тях или за теб?
Съгласен съм.
За заяждането, не е толкова голям проблем а и хората не разбират какво е това за тях това е свръх химията която пият момчетата които дават по новините с чернодробна недостатъчност.
За тренирането вечер си дадох мнението. Много ще ми е трудно да се върна и да седна да тренирам в 9 .. просто някак си не ми харесва идеята не съм пробвал мога да пробвам ама... по скоро не. И храненето няма да мога да го оправя тъй като става много късно и ддз.. По добре да пия 2-3 кафета сутрин :D
Тренирането на гладно изобщо не е вариант. Все пак искам да качвам и.. няма да е работа а и като се сабудя и първото нещо за което мисля е храна даже и корема се обажда :)
Мислех вариант сутрин в залата да бягам 10тина минути на патеката (въпреки ,че искам да качвам) ,но с цел да се събуди тялото ми малко от малко и да не се усеща това умаляване. Не знам дали ще подейства ама.. Или някаква гимнастика преди фитнес още в стаята... или ддз.
Мнението беше редактирано от Златислaв на 22.09.11 10:33.
22.09.11
10:48
Взимаш от аптеката амоняк и 1,2 вдишания преди упражнението. друг вариант-взимаш една мп3,качваш музика,която те надъхва и отиваш кьм залата....там викай,крещи,бльскай и да не ти пука...много добра тренировка се получава....
Мерси пробвал съм го. Ама проблема най -вече е в това ,че тялото ми е заспало все още а не аз. Аз като пийна 1 кафе малко като се раздвижа ставам въртя се готвя и се разсънвам,но въпреки това чувствам една унилост в мускулите която се оправя едва след края на последната серия на първото упражнение или към края на 2рото :)
Иначе благодаря ! )
Също така малко отделно от тази тема ,но тя така и така е леко сборна искам да попитам за долна част на гърба какво упражнение да правя. Само да е нещо което не натоварва кръста тъй като имам дискова херния. ! Благодаря !
22.09.11
15:16
Някаде бех чел,че е най-добре да се тренира сутрин от 10 до 13 часа,след обяд от 16 до 19 часа.