Какъв протеин да си взема ?

20.09.11
22:14

Здравейте,
търся протеин,повече от 1 кг,цена около 50-60 лв.
Тренирам от много време,добавки не съм взимал от повече от 2 години,но сега сменям обстановката (студент) и ще се наложи да си взема нещо,което да ме “поддържа”.Мисля,че едно протеинче ще свърши работа,просто не съм в час с марките и качеството...

Whey е царят на протеините.Казал го е не кой да е-а Митко Димитров. ;)

20.09.11
22:23

Примерно Syntrax Whey Shake. Разгледай цените в Магазина на изданието и гледай суроватките.

20.09.11
22:35

хубаво,нека да е Whey,а някое магазинче в Студентски град,че не ми се дават пари за доставка...

22.09.11
13:29

е добре то тва Whey май не е марка...нещо не я намирам по сайтовете ? Предложете ми някой протеин 50-60 лева и да не е по-малко от 1 килограм...

Мнението беше редактирано от Peter Petrov на 22.09.11 13:37.

Мнението на Bojidar Yagodin е малко неясно. Whey в случая означава суроватъчен протеин.
Съветът на Стоянчо е най-доброто решение в случая.

Аз ще предложа някакъв матричен протеин като Syntha-6 и доставката от нас. ;)

Студент в студентски град, лекции, храненето става през дълги периоди от време...смятам, че матрицата е по-добрият избор, освен ако не търсиш нещо за веднага след тренировка. Тогава можеш да се насочиш и към 100% Whey Gold.

Поздрави!

HE

22.09.11
19:41

казано от Тихомир Велев на 22.09.11, 18:19:

Аз ще предложа някакъв матричен протеин като Syntha-6 и доставката от нас. ;)

Студент в студентски град, лекции, храненето става през дълги периоди от време...смятам, че матрицата е по-добрият избор, освен ако не търсиш нещо за веднага след тренировка. Тогава можеш да се насочиш и към 100% Whey Gold.

Поздрави!

Много добро предложение. Ако я нямах тази торба матрикс със сигурност бих се възползвал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1