28.05.04
18:49
Може и да сте го написали някаде, но не можах да намеря нищо по тази темичка, пък и нямам много свободно време да се рова :?
Искам да ви питам, какво се прави когато виждаш че една мускулна група изостава. При мен е бицепса, незнам защо :( можеби защото са ми дълги ръцете, знам ли! Тренирам го веднъж седмично със съответните упражнения...
- за бицепс (бицепсово сгъване с дъмбел 3х9, концентрично сгъване с дъмбел 3х9, и още едно, за което не знам как се нарича пак 3х9) - 12.5кг.
ПП - т.к. тренирам в къщи, затова използвам само дъмбел. Бих те ли дали някакво мнение за по интензивно натоварване на бицепсите, което да има добър резултат. Какво да правя, сериите ли да увелича, повторенията ли или нещо др. БЛАГОДАРЯ ви предварително
Moyat suvet e da si namerish zali4ka i tam poleka s pitane na po opitni shte razberesh postepenno zashto ti izostava bicepsa, pri4inite mo0je da sa mnogo. Preporu4vam ti trenirokite v zala zashtoto tam se pravat istinskite raboti. Vkushti moge ama da si imash i lejanka i stoiki za klek i shtanga sus diskove na koyato mojesh da promenyash tejesta, vertikalen skripec ili vesilka, usporedka. I poneje e trudno da gi imash tiya raboti u vas prosto si nameri fitnes zala koyato ti haresva i horata v neya ti haresvat i togava shte ti porasne bicepsa.
28.05.04
23:39
alex по принцип някоя мускулна група ако изостава се измества в началото на тренировката. Но наистина в домашни условия не можеш да очакваш ефекта да е същия като в залата. Там е много по-добре и има разнообразие от упражнения... а в домашни условия упражненията са малко на брой. Така, че не очаквай същите резултати както ако ходиш на зала.