Претренирам ли с тази програма за крака ?

Клек с щанга 5 серии
1 серия-загряваща 40 кг-15 повт
2 серия 60 кг-10 повт
3 серия-70 кг 10 повт
4 серия-80 кг 8 повт
5 серия-90 кг от 6-7 повт

Хакен - клек-4 серии
1 серия 40 кг-10 повт
2 серия-50 кг 10 повт
3 серия 60кг 8 повт
4 серия 70 кг 8 повт

Бедрено сгъване 3 серии
1 серия 20 кг 15 повт
2 серия 25 кг 10 повт
3 серия 30 кг 8 повт

Повдигане на пръсти на машина 3х15 с максимална тежест
Повдигане на пръсти от седеж 3х15
Повдигане на пръсти на хакен-машина 3х15

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.09.11 07:59.

23.09.11
00:53

Не знам напоследък какви са тези въпроси “претненирвам ли с тази програма?”. Абе хора как се очаква ние да знаем дали ВИЕ претренирвате.И аз мога веднага да ти изпиша една програма сега и да та питам същото.Ти нито знаеш какви тежести използвам принципно,нито какво целя с програмата.Добре си дал тежестите .. аз как да знам леки ли ти са ,тежки ли ти са ,до отказ ли си работил , не си ли,защото ти може с тези тежести да си работил с тези повторения,но да си имал сила за още 20.
Другото което е когато претренираш то се усеща,защото неможе ти да отидеш да тренираш,да клекнеш в 3 серии с прилични тежести, да усетиш замайване,главоболие,гадене (поне аз такива симптоми чувствам ,когато претренирам) ,да се прибереш и да питаш някого дали претренираш и при неправилната си информация към него ,той да ти каже - “НЕ ,давай в същия дух” и ти да продължаваш и да чакаш резултати.Това зависи от интензивноста ти към тренировката,това зависи от храната ти през деня и ОТ това зависи дали ще претренираш или не.
Наистина според мене на този въпрос трябва само ти да си отговориш след тренировката.
П.П. Като брой серии изглежда добре,но както казах далеч не зависи само от това.
Поздрави!

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 23.09.11 00:59.

Значи не претренирвам и ще “продължавам в същия дух”. :)
П.П. Все пак мерси за инфото.

23.09.11
10:05

Dan John казва, че в тренировка можеш да направиш 15 до 25 трудни, качествени повторения на упражненията като клек, лежанка, разни раменни преси...
То е ясно че правиш много повече, но със сигурност не всичките са еднакво трудни. То е ясно че в серия от 10 първите няколко повторения ще са по-лесни от последните. Пробвай следващата тренировка да преброиш колко от всичките повторения са наистина трудни.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1