05.06.05
23:55
Тази неделя, 12 юни от 14:00 часа пред пилоните на НДК до информационият център ще направим среща на тийма. Поканени са всички потребители, посещаващи сайта и др. без изключение. Всички са добре дошли за да направим една добра компания. След като се съберем ще решим в кое заведение да отидем. Обикновенно ходим в дивака, папагала или ботуша, но всяко предложение ще го уважим.
по-здрави
Хайде на пилето!
Аз може би, ако ме помолите ще дойда да ви вратна некоя поза! И полсе може да остана, незнам, може би ..... но поне ще мина! :) 8)
П.С. И е хубаво и други да дойдат, особено от разбирачите, дет ме кефят! :wink:
Моля не пускайте по две последователни мнения! Благодарим!
Мартин
Ехеее и гост позьор ще има :)) хехе Ем братле всички разбирачи ще сме там ела и ти да позираш :)
по-здрави
12.06.05
14:01
Тоя път мене ме няма. :cry:
Следващия може да дойда....да жулнеме некоя и друга баничка 8)
Еее, снимки няма, който иска да види нека да дойде! Айде бе хора престрашете се, не сме толкова плашещи :lol: (това го пиша след настоящата среща, докато другите играят тенис на маса :lol: :lol: :lol: )
12.06.05
20:11
или учат .... :(
Да ама аз съм от Карлово и нямам и време. Просто искам да видя хората, които пишат тук !
Има една тема със снимки, там може да видиш някои от нас ;)
13.06.05
11:35
Коз, коз, коз и три пешки метър!
[quote author=“D3BEP”]Коз, коз, коз и три пешки метър!
Мда, след тениса имаше и карти.... :lol:
13.06.05
12:39
верно ли бе, ....вие да се цакате, а аз да се мъча над книгите...
поне кой би ? питам, за да знам с/у кой ще трябва да играем с Йода другата седмица :D :D :wink:
Ами аз и Емо паднахме :oops: лошо. Ма щото Дзвера е много добър, а вкъщи и стените помагали....
13.06.05
12:45
тва според мене е от новия рег-топ...питай силачите колко е важна екипировката :D :D