Среща на BB-Team на 12 юни, неделя

Темата е заключена.

05.06.05
23:55

Тази неделя, 12 юни от 14:00 часа пред пилоните на НДК до информационият център ще направим среща на тийма. Поканени са всички потребители, посещаващи сайта и др. без изключение. Всички са добре дошли за да направим една добра компания. След като се съберем ще решим в кое заведение да отидем. Обикновенно ходим в дивака, папагала или ботуша, но всяко предложение ще го уважим.
по-здрави

06.06.05
18:01

Хайде на пилето!
Аз може би, ако ме помолите ще дойда да ви вратна некоя поза! И полсе може да остана, незнам, може би ..... но поне ще мина!  :)  8)

06.06.05
18:01

П.С. И е хубаво и други да дойдат, особено от разбирачите, дет ме кефят!  :wink:

Моля не пускайте по две последователни мнения! Благодарим!
Мартин

06.06.05
18:25

Ехеее и гост позьор ще има :)) хехе Ем братле всички разбирачи ще сме там ела и ти да позираш :)
по-здрави

12.06.05
14:01

Тоя път мене ме няма. :cry:
Следващия може да дойда....да жулнеме некоя и друга баничка  8)

12.06.05
17:29

Ако сте направили снимки дайте да видим :)

12.06.05
18:56

Еее, снимки няма, който иска да види нека да дойде! Айде бе хора престрашете се, не сме толкова плашещи :lol:  (това го пиша след настоящата среща, докато другите играят тенис на маса  :lol:  :lol:  :lol: )

WO

12.06.05
20:11

или учат .... :(

12.06.05
21:38

Да ама аз съм от Карлово и нямам и време. Просто искам да видя хората, които пишат тук !

12.06.05
21:44

[quote author=“Sido”]Да ама аз съм от Карлово и нямам и време. Просто искам да видя хората, които пишат тук !

Има една тема със снимки, там може да видиш някои от нас ;)

Коз, коз, коз и три пешки метър!

13.06.05
12:08

[quote author=“D3BEP”]Коз, коз, коз и три пешки метър!

Мда, след тениса имаше и карти.... :lol:

WO

13.06.05
12:39

верно ли бе, ....вие да се цакате, а аз да се мъча над книгите...
поне кой би ? питам, за да знам с/у кой ще трябва да играем с Йода другата седмица  :D :D :wink:

13.06.05
12:42

Ами аз и Емо паднахме :oops: лошо. Ма щото Дзвера е много добър, а вкъщи и стените помагали....

WO

13.06.05
12:45

тва според мене е от новия рег-топ...питай силачите колко е важна екипировката :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1