23.09.11
12:16
Здравейте, от известно време чета за хранителните добавки и деиствията на тестостерон стимулаторите и CLA-то ми се припокриват.На 39 години съм така че тест стимулатора ще ми действа.Какво е за предпочитане да взимам за да понамаля малко мазнините но не за сметка на мускулите? Тренирам 4-5 пъти седмично по 30-тина минути( за толкова ми свършват сериите) само силови тренировки и след това взимам една лъжичка мед и 1 доза протеин.Не търся бързи резултати но поне да вървя в правилната посока.
Комбинация от двете ще е най-добре, освен другото, трибулуса ще го усетиш и в ‘леглото’ :)
Вземи Tribulus на Now. Аз пия 3x1000mg на ден в комбинация с ZMA на същата фирма. Усещам значително покачване на тестостерона. Това ми е първият път когато усещам такива продукти. Смея да твърдя,че се чувствам все едно съм употребил някои по слаби неща от непозволените. На 27 съм още са ми доста високи нивата на тестостерон и въпреки това се усещат нещата. Пробвай я тази схема ще останеш доволен. Успех!
Мнението беше редактирано от Георги на 23.09.11 22:56.
23.02.12
13:50
Здравеите, на 21г. съм и се чудех вобще има ли смисъл да взимам тест бустери, да не взема да предозирам и дали ще има някакъв ефект изобщо ?
23.02.12
13:56
казано от maniaka1991 на 23.02.12, 13:50:
Здравеите, на 21г. съм и се чудех вобще има ли смисъл да взимам тест бустери
Не, няма смисъл...поне до 25-27.