23.09.11
14:15
здравейте,
в началото на тази седмица в района на парка Заимов в София е намерен този сладур. Личи, че е гледан от хора до съвсем скоро - има изградени навици, знае команди, много е възпитан и послушен и силно се привързва към хора. Също така има каишка. Или се е загубил, или е бил изхвърлен от стопаните си. Ако някой го познава, моля да ми пише лично съобщение. Ако си търсите другар, също ми пишете, трябва да му намерим дом, той е страхотно куче! Пълен е с енергия, обожава да търчи и е супер свежар :) Да не споменавам колко е умен - нещо характерно за всички овчарки. :)
Темата беше редактирана от Nora B на 23.09.11 14:19.
23.09.11
14:25
Наистина е далеч от немска овчарка, но е сладък. Дано си намери собственика (и дано собственика не го е “изгубил” нарочно)
Прави сте, не мога да твърдя, че е 100% овчарка, а и не разбирам много от породи, обаче със сигурност е бил домашно куче до съвсем скоро. Подозираме, че е бил по-скоро изоставен, отколкото да се е загубил, защото вече цяла седмица следва неотлъчно момичето, което го е намерило - спи пред тях и ходи с нея навсякъде през деня. Значи не би изгубил стопанина си толкова лесно!
Кученцето е супер симпатяга. Момичето да си го задържи, ако може. Харесал си я е...съдба :)
за съжаление не може - тя си има вече 3 котки и 1 куче... :) засега се грижи за него, само че като стане студено ще му трябва истински дом. Надяваме се до тогава да му намерим.
24.09.11
18:15
Защо просто не пуснете обява из интернет и все някой ще се намери да го вземе.
Пуснете го във фейсбук в групата ” заедно срещу насилието над животните “. Дано му намерят дом на т’ва кученце :)
P.S. Има ли хора като мен, който защитават животните със юмруци, даже и отмъщават, наскоро плясках един палячо, който риташе котки...
24.09.11
21:32
Не съм виждал някой да го прави но с удоволствие бих го натупал ако прави нещо подобно с някое животно....
Малко не по темата , но съм супер маняк на тема да се отнасяме добре със животните няма значение какви поради факта , че някой от нас може да е на тяхно място и няма да му е приятно да го ритат , държат гладен и прочие ... Та с двете ръце съм ЗА , случили ми се да видя такъв индивид да си го изкарва на животинка със кеф ще му подам и моята страна на медала , да види какво е!
Ей хора, благодаря ви за включванията :) ще пиша какво се случва с това приятелче, силно вярвам, че ще имаме хепи енд :)