12.06.05
17:51
Интерсува ме да ми кажете някакви магазини освен тоя на пиротска.Принципно искам да си купя креатин - чудя се на уидър или оптимум.Интересно ми е как вървят цените по другите магазини.
Иначе също така искам да питам каква според вас е най - добрата комбинация за качване на маса ?Става въпрос за следните добавки:
креатин, глутамин, амино, протеин.В какви комбинации е най - добре да се пият за максимален ефект.Ако ми кажете и на кои фирми да си взема продукти - СУПЕР ! 10х
Всичките заедно+добро хранене+добра тренировка+добрa почивка. Това ти е най-добрата комбинация, само че трудно се постига...
Успех:)
12.06.05
20:31
Има хубав магазин на Жданов , аз оттам пазарувам и съм много доволен :!: :)
12.06.05
20:35
[quote author=“ne`mi`puka”]Има хубав магазин на Жданов , аз оттам пазарувам и съм много доволен :!: :)
каде точно се намира...я обясни по подробно как се стигне до там???100х
12.06.05
22:23
Ми тръгваш от халите по пиротска към пазара Кирков и след 300 метра вдясно ще го видиш магазина. 8)
12.06.05
23:15
[quote author=“sexpodmosta”]Интерсува ме да ми кажете някакви магазини освен тоя на пиротска.
е то на пиротска е само един...трябва ми друг освен него!!!
[quote author=“sexpodmosta”]Интерсува ме да ми кажете някакви магазини освен тоя на пиротска.Принципно искам да си купя креатин - чудя се на уидър или оптимум.Интересно ми е как вървят цените по другите магазини.
Иначе също така искам да питам каква според вас е най - добрата комбинация за качване на маса ?Става въпрос за следните добавки:
креатин, глутамин, амино, протеин.В какви комбинации е най - добре да се пият за максимален ефект.Ако ми кажете и на кои фирми да си взема продукти - СУПЕР ! 10х
е кажете му как да ги взема по полко гр. и преи или след трен. че и аз искам да знам щот сам си взел всичките тзи работи дето и тои си ги е взел :) плс...предварително благодаря :)
Пич Жданов и Пиротска са едно и съжо име :)
17.06.05
15:31
Има на Евлоги Георгиев има в студенски град БЛ 61,има на дияна бат,има на много места има зад пирогов!