Estro Block + BCAA

23.09.11
17:47

Здравейте!
На 17 години съм и съм висок 1.79 , тежа 69 кг.
До преди 2 седмици пиех протеин (Universal ultra whey pro ) и бях станал 73 кг , но уви почнах да пуша и бързо ги свалих ..
Та.. искам да кача сила,мускулна маса и същевременно да направя релеф. Разполагам с 80 лв и засега съм се спрял на тези две добавки.
Estro Block (Scitec Nutrition) + BCAA (Optimum Nutrition) какво мислите за комбинацията ?
Благодаря предварително.

Уоу, уоу, уоу...стоп! Сила, мускулна маса, релеф...само? :)

Estro Block…по-скоро недей. Повярвай, няма да ти оправдае очакванията.

BCAA-то е окей, но ако питаш мен, купи си една качествена суроватка за след тренировка (Whey Shake, 100% Whey Gold), а останалото вложи в храна. Нещо ми подсказва, че там имаш да поработиш още, преди да скочиш на по-сериозни добавки.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.09.11 19:10.

HE

23.09.11
21:49

А нещо друго да искаш? И аз искам новите потребители да се поинтересуват малко, преди да изплескат мозъчната си диария в писмен вид, но не става! Даже и не подозираш колко си зле с добавките!

24.09.11
01:07

казано от head_hunter на 23.09.11, 21:49:

А нещо друго да искаш? И аз искам новите потребители да се поинтересуват малко, преди да изплескат мозъчната си диария в писмен вид, но не става! Даже и не подозираш колко си зле с добавките!

Аман от разбирачи и философи като тебе.. Вместо да напишеш нещо , което ще ми е полезно само ми спамиш в темата.

@Тишо Велев аз не искам да ставам голям искам просто да имам хубаво тяло ако ме разбираш.
Протеин за сега не искам да вземам , както споменах по-горе до преди 2 седмици пих пък и в момента нямам толкова пари.
Би ли ми препоръчал нещо друго вместо Estro block-a , което ще се съчетае добре с BCAA-то ?

Разбирам те, но хубаво тяло не се гради само на добавки. Ако не бъркам си смъкнал около 3-4кг. за 2 седмици. Щом така бързо е паднал кантара, то е заради драстично намаляне на храната, вероятно от загуба на апетит причинена от цигарите. Трябва да си оправиш храненето, тъй като то ще възстановява и ще кара тялото ти да расте през 20 часа от денонощието, а добавките са най-полезни за няколко часа около тренировката ти (с някои изключения).

Отделно, че добавките са скъпо удоволствие, а твоят бюджет доколкото разбирам е доста ограничен. Ако питаш мен, можеш да си вземеш само BCAA, които да пиеш след тренировка, за да ускориш възстановяването. Другото вложи в храна.

Иначе BCAA можеш да съчетаеш с всичко. Един креатин (примерно Optimum Nutrition Creatine Powder) или глутамин (примерно прахообразната форма на NOW Foods L-glutamine) ще ти свършат доста по-добра работа от въпросния Estro Block.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 24.09.11 08:01.

HE

24.09.11
08:34

казано от fletcher на 24.09.11, 01:07:

Аман от разбирачи и философи като тебе.. Вместо да напишеш нещо , което ще ми е полезно само ми спамиш в темата.

Аман то мързеливци, като теб. Вместо да седнеш да прочетеш нещо по въпроса, по-лесно е да пуснеш тема по въпроса и да чакаш всичко на готово. Каквото и да вземеш, като добавки, като не си запознат, кое и как - резултата ще е смешен /също, като темата ти/.

п.п. Не се обиждам от 17 годишен пикльо, не разбиращ от, каквото и да било, но пускащ теми за стромба :D :D :D Някой търси бързия и лесния начин, а аз съм бил “философ” и “разбирач” :D Знаеш ли кога ще ми стигнеш познанията за хранителните добавки и ААС (finger)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.09.11 10:05.

24.09.11
11:29

казано от head_hunter на 24.09.11, 08:34:

казано от fletcher на 24.09.11, 01:07:

Аман то мързеливци, като теб. Вместо да седнеш да прочетеш нещо по въпроса, по-лесно е да пуснеш тема по въпроса и да чакаш всичко на готово. Каквото и да вземеш, като добавки, като не си запознат, кое и как - резултата ще е смешен /също, като темата ти/.

п.п. Не се обиждам от 17 годишен пикльо, не разбиращ от, каквото и да било, но пускащ теми за стромба :D :D :D Някой търси бързия и лесния начин, а аз съм бил “философ” и “разбирач” :D Знаеш ли кога ще ми стигнеш познанията за хранителните добавки и ААС (finger)

Интересувам се от нещата и затова питам , все пак затова е направен форума .
Пък и като те гледам тренираш от 8-9 години , а не си направил много..

Както и да е @Тишо Велев мерси за отговора.

HE

24.09.11
12:22

казано от fletcher на 24.09.11, 11:29:

Интересувам се от нещата и затова питам , все пак затова е направен форума .
Пък и като те гледам тренираш от 8-9 години , а не си направил много..

Дай да те видя ти какво си направил или те е срам да се покажеш, защото не приличаш на нищо :D
Оценки от вчерашни пикльовци с нулеви признания не приемам, когато покажеш нещо повече, тогава ще се обясняваш, а до тогава продължавай с тъпите въпросчета . по-образован няма да станеш ;)

п.п. Форума е направен да се задават въпроси, които търсачката не намира, а не щото те мързи и като си благоволил да си направиш регистрация тук, трябва всеки да ти сдъвче готова информация. Явно не само с добавките си зле, а ти липсва и обща култура.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.09.11 12:24.

24.09.11
12:27

Форума е направен с цел да прочетеш информацията която те интересува във ВЕЧЕ СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ ТЕМИ ... head_hunter и Тихомир стотици пъти са казвали това което ти го казват на теб..и ти пак не можеш да го схванеш :D АКО информацията която те интересува я  няма във вече съществуваща тема/статия - тогава , ок - питай на воля ! Твоето “Сила,маса и релеф” не става така ! Първо едното,после другото и накрая третото... Е , може евентуално да получиш 2 от изброените ,но едното ще е като МАЛЪК бонус към другото . :)

П.П. - в никакъв случай не качвай твоя снимка , че Хед ако те разпознае на улицата не се знае какво ще стане :D

24.09.11
14:46

Исках да питам какво мислите за тази комбинация от двете добавки и просто казах каква ми е целта.
Знам , че има много теми за маса,сила,релеф , но като разглеждах там повечето добавки са 100 лв + , а моя бюджет сега е 80 лв.
Както и да е @Тихомир ме ориентира към глутамин с bcaa-то.

@head_hunter не съм редовен потребител тук за да тръгвам да качвам снимки ,дневници и прочие  , пък и нямам време да се занимавам.
Все пак ако искаш да видиш моя снимка можеш да ми драснеш едно ЛС и с удоволствие ще ти пратя ;) .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1