Търся точна програма за хранене и тренировка.

23.09.11
23:28

Здравейте всички,както си личи в заглавието търся точна програма за хранене и тренировка.Ходих при така наречените “ФИТНЕС ИНСТРУКТОРИ” но за 2 месеца не съм отслабнал и грам дори съм наддал.За това търся помощ тук,доста съм дебел.
И всеки ми казва да отслабвам и има подигравки но вече ми писна.Значи висок съм 191-192 ,тежа 130-132 килограма на 16 години,имам мазнини навсякъде,но най ме притесняват краката,колкото са хората в кръста толкова аз съм в краката,за това ако може да ми дадете как трябва да тренирам и да се храня,също ако трябва да пия някаква химия(Всеки ми казва да тичам но изтичам 100 метра и умирам колело мога да карам но не и да тичам) също искам да подчертая,че от дете съм си така но вече съм готов на всичко.Не искам да стана с някакви плочки знам,че това няма да стане,просто искам да съм с широк гръб,бицепс,трицепс ала бала.Мога да тренирам само Понеделник,Вторник,Сряда и Четвъртък защото тренирам заедно с едни момчета и както вие знаете “САМ В ФИТНЕС ЗАЛА НЕ СЕ ХОДИ” та те тренират тогава а няма как да ги докарам колкото да ме гледат.Това беше от мен ако ми помогнете ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН !

Ако не е тук мястото на темата се извинявам.

Темата беше редактирана от Martin Iwanow на 23.09.11 23:29.

24.09.11
00:07

Квалифициран фитнес инструктор ти е съставил хранителен и тренировъчен режим и ти не си мръднал и грам? Нещо май ни баламосваш.Това е най-доброто решение да се обърнеш към професионалист. При твоя ръст и тегло и това, което пишеш съдя че имаш много излишни мазнини.Би трябвало само от това че си започнал да практикуваш някакво движение да ти се отрази веднага.Ако си ял през тези 2 месеца както и преди да започнеш да тренираш нищо чудно че си качил.Не можеш да тренираш когато си сам? Аз тогава си правя най-интензивните и качествени тренировки. Тук няма човек който да ти напише по часове колко и какво да ядеш недей да мислиш че става с едно щракване на пръстите. Седни малко да почетеш как да си изготвиш хранителен и тренировъчен план и отдели време да тренираш дори когато си и сам. Защо не смениш фитнес залата и съответно и треньора? Готов си вече да взимаш химия но не си готов да поискаш мнение от друг специалист? Цялата информация за това как да промениш физиката си я има в сайта, но не в коментарите на някой, който е свалил 3 кила за плажа, а в статиите.Седни и ги изчети! За да постигнеш това което искаш се налага да спазваш десетки правила. Никой няма да може да ти ги напише. Извини ме за острия тон.

24.09.11
00:39

казано от Martin Iwanow на 23.09.11, 23:28:

Мога да тренирам само Понеделник,Вторник,Сряда и Четвъртък защото тренирам заедно с едни момчета и както вие знаете “САМ В ФИТНЕС ЗАЛА НЕ СЕ ХОДИ” та те тренират тогава а няма как да ги докарам колкото да ме гледат.

От 15 години тренирам САМ. Това е индивидуален спорт. В залата отиваш, за да тренираш, а не да водиш социален живот и да се разсейваш с приятелите. От тази гледна точка да тренираш сам е по-добре. Както и да е, не е толкова важно с кой си в залата, а какво правиш, докато си там.
В сайта има доста програми за начинаещи, избери си една. И за храненето пише достатъчно, прочети го и си изгради собствен хранителен режим.
И ако нещо не действа, промени го.

казано от Георги на 24.09.11, 00:07:

Квалифициран фитнес инструктор ти е съставил хранителен и тренировъчен режим и ти не си мръднал и грам? Нещо май ни баламосваш.

Зависи колко е квалифициран все пак ;) А и нещата не стават само с една написана програма.

Мнението беше редактирано от Петко К на 24.09.11 00:39.

24.09.11
17:29

Започни да тренираш по тази програма http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti#axzz1YsS5d9nZ
Ако не ти са ясни упражненията попитай инструктора в залата или тук в сайта.
За хранителния режим прочети това http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd#axzz1YsS5d9nZ или това http://www.bb-team.org/articles/904_otslabvane-s-visoko-beltachna-dieta-vbd#axzz1YsS5d9nZ
Ако нищо не разбираш от хранене прочети всичко написано в раздел Хранене в сайта. Направи си хранителен план. И най-важното: НЯМА ДА СТАНЕ БЕЗ РЕДОВНИ ТРЕНИРОВКИ, СПАЗВАНЕ НА РЕЖИМА и МНОООООООГО ЧЕТЕНЕ! Не спирай да се образоваш по темата!
Имах състудент, който беше отслабнал 40 кг за една година. Но той беше вече решил, че така не може да продължава. Тренираше здраво, спазваше режима и всичко се получи.
Айде, успех! И не задавай въпроси преди да прочетеш!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1