Помощ относно изгарянето на мазнини

23.09.11
22:07

Здравейте! Изчетох пъвите 10 страници от този раздел с цел да намеря информация за Фет Бърнърите и Л-карнитин. След 2 месеца ще стана на 17 години, 178 см. съм и тежа 65 кг. От много време се чудя дали да си купя Ф. Бърнър , тъй като до сега съм приемал само Л карнитин. Пролетта пих Един на Бие Тек ( bio tech ) и имаше ефект , но го постигнах за повече от 2 месеца. Свалих 4-5 кг. От юли месец приемам Витаслим Фитнес , но разлика няма. От 3 месеца съм си 65 кг. и не мърдам. И тъй като четох, че Фет Бърнъра  не е подходящ за моята възраст искам да Ви попитам дали ще постигна целите си ( максимално изчистване на подкожни мазнини + минимално орелефяване ) ако увелича приема на Витаслим Фитнес. В момента пия по 3 на ден - 1 сутрин на гладно и по 2 30 мин. Преди тренировка.
Тренировката ми е 6 дена в седмицата. Правя всякакви упражнения на гладиатор + по 200 лицеви на ден и 8 минутната аеробна програма за корем + 45 минути крос със скорост 5-6 км. ч. Опитвам да спазвам и някакъв хранителен режим, но не се получава много. Ям по 3-4 пъти на ден и наблягам на зеленчуците и плодовете.

Извинявам се за дългия пост. :)

24.09.11
02:37

Като цяло предполагам , че си като 90%  от днешната младеж яко да се счупите гледате само кокали и кожа обаче да има КОЖА , която прилича на плочки върху щръкналите кокали.(момиченцата да “изперкват”)

Първо гадаем за хранителния ти режим , като той е според мен и много колеги e най-важното звено.
Второ тренировката ти определено има нужда от коригиране , разгледай във сайта има достатъчно информация ( храна , тренировки)
Трето на 178см 65 кг предполагам , че имаш не повече от няколко кг излишни конкретно във талията и корема въпреки всичко си мисля , че си прекалено слаб и не знам какво ще чистиш ... горе/долу си със 15 кг под нормалните ти за ръста а ти искаш да чистиш?
Четвърто за да има какво да се чисти вземи първо качи кг (мускулна маса + мазнини и вода) и то кг поне 10-15-20 , тогава вземи да чистиш.
Пето всичко е комплексно (храна , тренировки , почивка ) , л-карнитина и тези фет-бърнъри да са ти най-малката грижа!

Успех ;)

Мнението беше редактирано от Dominic на 24.09.11 02:38.

24.09.11
10:48

Ами не съм от тези 90 %. В училище ги има много такива и е много грозно, но аз и при това тегло пак изглеждам едър, да не кажа дебел. Както казах свалил съм 5 кг. пролетта, но още немога да изразя дори и корем. Просто не виждам как може да стане ако не стопя мазнините , които са останали. Иначе за храненето мога да кажа, че ям когато съм гладен и по малко. Главно салати, много ябълки,круши и банани и не повече от 2 филии хляб на ден. Ако не всеки ден почти през ден ям месо, най-вече свинско или телешко.

P.S. Не съм написал, че иска да приличам на тия момченца дето са само кожа и кости, написах, че искам да изчистя мазнините и да имам малко орелефяване. Не съм привърженик на големите тела. ;)
Благодаря за поста !

Би ли качил 2-3 снимки, на които се вижда, че изглеждаш едър, да не кажа дебел? :)

Съжалявам, че ще трябва да ти стъпча ентусиазма, но под тези 65кг. надали ще слезнеш. А дори и да успееш да отслабнеш, можеш да си докараш някой здравословен проблем. Теглото ти е поднормено, а ти искаш да го направиш още по-поднормено.

Защо мислиш, че си спрял да сваляш? Организма ти се опитва да се самозащити. Също така, ако мускулната ти маса е нищожна, колкото и мазнини да сваляш, няма да имаш хубава визия.

Препоръката ми е да се откажеш от чистенето на мазнини и да се насочиш към покачване на мускулната си маса.

Поздрави!

26.09.11
00:06

5-6 км ми е бавнното ходене :D стегни се

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1