Поредния въпрос за фет бърнър :)

15.09.11
13:11

Здравейте!
Пускам тема с молба да ми препоръчате наистина ефективен фет бърнър. Изчетох доста по въпроса, ревюта, мнения и тн, но в крайна сметка така и не разбрах кой е най-добрия фет бърнър на пазара в момента? Бях се спряла на окси, но ме разубедиха, сега ми се върти в главата за стимулант х?

Трябва да уточня, че до сега не съм взимала каквито и да е фитнес добавки  и си нямам на идея как да подходя. Освен това ме интересуват и евентуалните странични ефекти, трябва ли да се притеснявам от нещо?

С две думи за себе си - бивша волейболистка съм, към днешна дата тренирам 4 пъти седмично. Имам опит в спорта и храненето, от месец съм на НВД, защото това е най-добрата диета за мен. Проблема е, че наскоро спрях цигарите! По-принцип имам малко за сваляне - около 4-5кг. Лятото го ударих на живот, ядене, пиене и тия неща та тези кг в + са съвсем от скоро и въпреки това ми е трудно да ги махна. Преди с НВД и тренировки влизах във форма изключително бързо, когато се е налагало. Винаги съм си поддържала определени кг, но сега явно след спирането на цигарите съм попаднала в застой, блато и тн.

Та целта ми е с бърнера да си пораздвижа малко метаболизма.
Освен това искам да попитам мога ли да го комбинирам с карнитин?

Поздрави и предварително благодаря на всички отзовали се :)

15.09.11
13:20

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52053 вземи си тези продукти.Общо взето си правиш бърнара сама,много по концентриран и без излишни екстракти и формулки.Може да добавиш екстракт от зелен чай и си готова ! Успех

Привет,

Трудно е да се каже, че има най-добър продукт, особено от този клас и цел, където постигането на целта зависи от редица фактори. Все пак, като изключим OxyElite, можеш да погледнеш следните продукти:
Controlled Labs Reduction AM/PM
BPI Sports Roxylean
USP Labs Recreate
Gaspari Nutrition Cytolean v2
Primaforce Yohimbine HCL

Предлагам ти 5 продукта и отново те поставям пред дилема, но който и да избереш няма да направиш грешка. Все пак, избирайки продукт недей да разчиташ само на него, а го приеми като помощно средство. Щом имаш опит с храненето и спорта, няма да е проблем да постигнеш целта си.

Поздрави!

ПС: Нека се допълня, тъй като съм пропуснал 2 изречения в темата ти. От горните продукти този на Controlled Labs е липотропен бърнер. Остаалите са термогенни и при тях има някои условия, на които трябва да обърнеш внимание. За да не преразказвам статията от изданието ти предлагам да я погледнеш сама - Термогеници

Щом нямаш опит с добавки и не си сигурна, можеш да опиташ нещо, което няма да ти носи притеснения:

NOW Foods Calcium pyruvate - научни изследвания доказват ефективността на пирувата, а продукта няма странични ефекти, стига естествено да се приема според предписанията.
За него можеш да прочетеш и статията от изданието - Пируват - убиецът на мазнини

Можеш да го комбинираш с NOW Foods Green tea extract.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.09.11 13:55.

15.09.11
14:12

Хм ами, да точно там ми беше проблема - от толкова много различни продукти не знам на кой да се спра - ревютата на всичките са им еднакви - най-добрия на пазара, най-мощния, изгаря мазнините, супер резултати и ect..Явно просто трябва да си избера един и това е! То е ясно, че ще ми е като добавка, основното са си храненето и тренировките но все пак съм решила да опитам.

Гледам, че един от най-обсъжданите е Стимулант Х, пък и цената му е добра. Май той ще да бъде:)
Който го е приемал може ли да сподели дали подтиска апетита?
Освен това добра идея ли е да го комбинирам с течен карнитин или нещо друго за по добър ефект?

ПП: Упс, сега видях, че си добавил още инфо. Явно ще трябва да се поразчета и поограмотя, защото още съм доста боса в тази материя. Благодаря много за полезната информация:)

Мнението беше редактирано от AfterMidnight на 15.09.11 14:17.

Термогениците няма да те убият. Все пак трябва да си запозната как работят и какви рискове крият. За разлика от тях липотропните бърнъри са безопасни. Такъв бърнър е и Л-карнитина.

Мисля, че за теб ще е по-добре да се спреш на нещо липотропно, тъй като си на НВД. В комбинация с кардио към силови тренировки за нула време ще се справиш.

Карнитин мога да ти препоръчам този на NOW - L-Carnitine Liquid 3000 mg. А можеш да опиташ и пируват.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.09.11 14:47.

23.09.11
20:26

Почакай още малко задава се нещо което ще е много много мощно Slim FX на AX.Вчера бях до магазина на Сила бг и до края на месеца го очакават най-късно до началото на другия(поне така обещаха).

23.09.11
23:28

доста са те излъгали силата  , АХ след месец ще го пуснат а кога ще е в бг кои знае  .......
даже са пуснали обратно преброяване на страницата до пускането на продукта http://www.athleticxtreme.com/arsenal/slimfx/

Мнението беше редактирано от target на 23.09.11 23:36.

24.09.11
00:01

(rock) Аре някой шишко да го пробва таз зима, че да има отзиви до Март догодина :D

24.09.11
00:36

казано от target на 23.09.11, 23:28:

доста са те излъгали силата  , АХ след месец ще го пуснат а кога ще е в бг кои знае  .......
даже са пуснали обратно преброяване на страницата до пускането на продукта http://www.athleticxtreme.com/arsenal/slimfx/

Ми незнам бате така ми казаха и от други места отброяването го видях и аз ,но знае ли човек може и да е по бързо отколкото се очаква:)Аз лично се бех засилил към Оксито ама се спрях ако трябва и месец ще чакам,но съм сигурен че чакането ще си заслужава:)

24.09.11
00:38

казано от emzo на 24.09.11, 00:01:

(rock) Аре някой шишко да го пробва таз зима, че да има отзиви до Март догодина :D

Емо,аз ще гледам да го купя в деня в който дойде в магазина пуснал съм тука заявки и на други места,общавам щом го взма и го почна веднага ще пусна едно Ревю,от сега си го заплювам :)

HE

24.09.11
08:46

казано от target на 23.09.11, 23:28:

На силата не им е проблем, когато излезе един продукт, да го докарат до тук ;)
Вкарвали са и други продукти по същия начин.

24.09.11
11:21

чул те Господ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1