Как да се отърва от мазнините по бедрата

23.09.11
21:40

Здравейте приятели.Ще се опитам най просто да ви обясня

От скоро тренирам сериозно фитнес,тренирам и Бокс
но уви имах проблем с килограмите преди нова година бях на 110 сега съм около 95,но мазнините по бедрата и задните части не се топят каквото и да правя.. това ми е най проблемното място .. н ито хубава дрешка мога да облека нито нищо така де
тия ” бутове ” са мн грозни.. а иначе пръсеца ми е изобщо краката са ми адски здрави..

На 18 години , баладжия съм догодина и искам да съм в добра форма а с тия сланини някак си не върви..

Темата беше редактирана от Ultras Liberi на 23.09.11 21:55.

Тъй като се търси съвет включващ медикаменти, за да не тръгне темата в неподходяща посока искам да припомня условията за ползване на форума.

23.09.11
21:56

Oбнових темата според правилата.
Надявам се някой да помогне :)

24.09.11
14:06

Аз не съм много сигурен и аватара на автора дали е съобразен с условията.
По темата - Щом тренираш бокс треньорите ти би трябвало да могат да ти препоръчат някое добро и интензивно кардио :) Но без правилно хранене от никъде няма да смъкнеш !

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 24.09.11 17:01.

24.09.11
14:43

И аз тренирам фитнес и бокс успоредно. Отиваш и си купуваш едно долнище от “Спорт депото” диета и яко тичане и си чук!

25.09.11
16:29

Няма такова нещо като изчистване на мазнините в определена зона.Затова си избери хранителен режим за отслабване и прави кардио.Моят савет е и тренировка с тежести преди кардиото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1