Много огладнявам вечер!

20.09.11
03:30

Здравейте! Писах преди известно време. Започнах да се храня внимателно. Имам лек напредък, тренирам..
Но напредъкът ми е бавен, ззаради огромния ми глад вечер преди да заспя.
Днес например изядох за закуска 2 яйда, после хпнах няколко печени крилца, следобед 2 ябълки, след това за вечеря салата - домати и краставици... 
Сега ви пиша в 3-23 сутринта... Преди час изядох 1 яйце -варено, с домат и сирене, изядох и 3 царевици.... ужасен глад...
А на тренировките се раздавам толкова много..
Ако не е яденето вечер, много късно вечер, може би и усилията ми т тренировките биха били по-забележими...

Предполагам, че не е добре да смесвам режими , в които употребявам и въглехидрати, и белтъци...при ниско-въглехидратната диета се изключва приема на поти всякакви въглехидрати, но не зная до организъм ли е, но не съм ли яла някакъв плод или нещо ,,по-въглехидратно’‘, на тренировката нямам никаква сила...

Какво бихте ми дали като съвет относно ,,вечерния ми проблем’‘?

20.09.11
04:46

Опитай да ядеш през деня.Как да имаш енергия като не се храниш,нормално е да огладняваш вечер.
Това,което консумираш през деня едвали покрива и 1/4 от нуждите ти.След време ще видиш резултатите,ако продължаваш така.
А те няма да ти харесат изобщо,отделно можеш да си докараш някой зравословен проблем.
Много ти е грешно разбирането за НВД.Лиспвата на калории от въглехидрати се компенсира или от приема на белтъчини или на мазнини.При теб лиспват и двете.
Поразгледай прочети,статиите тук,дневниците на другите трениращи,ако не се сещаш как би трябвало да ти изглежда режима.

Като например да вземеш да си оправиш спането :)

Сега ви пиша в 3-23 сутринта... Преди час изядох 1 яйце -варено, с домат и сирене, изядох и 3 царевици.... ужасен глад...

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 20.09.11 07:15.

И аз особенно като не ям достатъчно през деня.

22.09.11
01:45

Това, което го избори, задоволява една по-обилна закуска, а ти го консумираш за целия ден. Това е глад.

22.09.11
12:30

Вече ти го казаха, но да обобщим. Първо, нищо не ядеш цял ден (2 яйца, няколко крилца и 2 ябълки - другото е талаш). Второ, след последното “ядене” будуваш сигурно още 6-7 часа. Т.е., няма нищо странно. Като огладняваш - яж.
Също така, не знам кой те е излъгал, че при нисковъглехидратните диети не се ядат въглехидрати ;)

благодаря за отговорите.. но при положение, че  се храня, и тренирам и то смея да кажа , че давам всичко от себе си (спортувам с желание, не заради отслабването), ЗАЩО ТОГАВА ПОЧТИ НЯМАМ РЕЗУЛТАТ?
ЧУДЯ СЕ В КРАЙНА СМЕТКА, КАКВО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ХРАНЕНЕТО МИ? СТОЯ ПОЧТИ НА ЕДНО И СЪЩО ПОЛОЖЕНИЕ, И НЯКАК СИ МИ СЕ ГУБИ САМОЧУВСТВИЕТО, ДОРИ ЗАПОЧВАМДА ИЗПИТВАМ ЗАВИСТ КЪМ СЛАБИТЕ.
АЗ СЪМ ВИСОКА.      ВИСОКА И ЕДРА ЖЕНА, НЕ Е ДОБРА КОМБИНАЦИЯ.
ЕДНА ПОЗНАТА МИ КАЗА, ЧЕ ОТКАКТО СПРЯЛА ХРАНЕНЕТО СЛЕД 5, ИМА РЕЗУЛТАТИ....
И ТАКА... БЛАГОДАРЯ ПАК ЗА ОТГОВОРИТЕ!

Модерация: използването само на главни букви не е позволено.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 25.09.11 08:46.

25.09.11
08:28

Здравей, нямаме особена информация за теб, за да коментираме кой знае какво, но все пак:
1. Горе споменаваш, че без въглехидрати се чувстваш отпаднала - може да си от хората, не които не им се отразяват особено добре белтъчните режими, тъй като организма им работи по-добре с въглехидрати.
2. Прекалено много си се вторачила в резултата. спазвай си режим, тренирай си редовно и упорито и той ще дойде без да влагаш толкова нерви.
3. Завистта ти към слабите няма да ти е от полза. Самочувствието ти се губи от факта, че не постигаш резултати? Значи положението е било по-добре преди да започнеш, аз така го разбирам.
4. Висока и едра, ниска и едра - все не добри комбинации - защо обаче се стига до там? Май трябва да преосмислиш някои неща в начина си на живот...
5. Времето на хранене не е от чак такова занчение, колкото това, с какво се храниш.

Сутрин - 100 грама ядки, 100-200 грама плодче 150-200 грама месо
След 6-7 часа - Месо със салата
Вечерта - Месо със салата
Няма глад да усетиш, ама никакъв... Да не говорим, че сваляш мазнини.
Също така, щом чувстваш постоянно глад - може би не усвояваш нищо от храната, която консумираш. Например, Аз след зареждащ ден гладувах около 24 часа, но физиологичен глад не изпитах.

А какво трябва да е количеството на месото?
Благодаря!
И ще отслабна ли от това?
Blagodarq!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1