Въпрос относно гинекомастия

25.09.11
03:47

Преди 3 месеца ми е правена гинекомастия.В момента като си гледам гърдите няма много разлика от преди,пак си ги имам тези puffy nipples.В момента си карам по нормална програма и си усещам напредък в гърдите,но зърното стърчи напред.Та ако продължавам да ги тренирам и мускула продължава да расте ще се прибере ли зърното?
Имам хранителен режим,не се храня с мазно,газирано,пържено и т.н.Храня се най-вече с белтъчини,също така пия и суроватка.
Извинявам се ако не съм уцелил раздела.
Ще съм ви благодарен ако си дадете мненията.
По-здрави!

Темата беше редактирана от asd . на 25.09.11 03:48.

25.09.11
11:15

http://www.bb-team.org/articles/3950_ginekomastiya#ixzz1Ywxv1KcH

Гинекомастията ще спре своето развитие, когато тестостеронът се върне в нормални граници, а нивото на естрогените се понижи. Това може да стане чрез силови треннировки, които повишават драстично нивото на тестостерона, а така се достига и до редуциране на подкожните мазнини до много нисък процент.

Понякога наистина е нужно четене преди задаване на въпрос :) Урок, който и аз си взех макар и не безплатно.

25.09.11
12:15

Знам я тази статия,мисълта ми беше ако продължавам да натрупвам маса в гърдите,ще станат ли нормални?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1